Skogen


In action on the promenadstigen=)



Både jag och Dan var uttråkade och har varit inne i stort sett hela dagen så vi bestämde oss för att gå lite promenad i spåret. Skogen är ju rätt fin ändå på hösten=)
Vi tog några ful-bilder för att göra promenaden lite roligare. Får se om jag lägger upp nån mer sen.
Nu vill Dan ha datorn så han ska få sitta en stund den blogg torsken*asg*. Gissa vem som gnällde på mig förut, att jag satt vid datorn och skrev blogg alldeles för mycket..haha. Nu är du fast Dan!

SKa klura lite på kvällsmaten för jag har ingen aning vad jag ska göra. Förslag någon?

Måndag

Jaha då var det måndag eftermiddag.
Mycket riktigt så somnade jag om imorse direkt efter Lättlagat. Sov till 11 tiden nånting då jag blev väckt av att Dan stod och bankade på altandörren.
Gick iaf upp då och började med lunchen. Fiskpinnar,stekt potatis och remouladsås fick det bli. Helt okej!
Sen har jag mest legat framför tv:n måste jag erkänna. Känner mig lite dålig för det så nu måste jag få nåt gjort av dagen som är kvar. Kan ju inte bara slösa bort en hel dag framför tv:n!!
Har ju kvällen att kolla på tv. Kl 20.00 är det premiär för "Färjan" på kanal 5. Det måste jag bara se, kanske känner igen nån personal från när jag och Nettiz åkte.
Jagbörjar bli kryssningssugen igen. Dax för att handla hem lite gotta från taxfreen=)

SKa ta och lyfta på arslet och göra nåt vettigt nu.
Hööörs!

(Gäsp)vad klockan är tidigt!


Från programmet "Lättlagat". Henne har jag lite svårt för, alltid så bitter och tvär.




Vaknade av Dannes väckarklocka och skulle bara gå upp och kissa men sen blev jag helst plötsligt klarvaken?!
Brukar ibland gå upp med Dan på hans förmiddags-veckor. Jag tycker det är så mysigt att krypa ner i soffan med mitt täcke, äta lite frukost och glo lite på lättlagat som börjar runt 5 tiden på morgonen. Älskar de programmet!
Bara tanken av att man vet att man får somna om när som helst sen gör att jag somnar in jätteskönt framför tv:n och så sover jag fram till 8-9 tiden då solen börjar lysa in=)
Lite knäppt kanske?..tvinga sig upp så tidigt för att kunna somna om i soffan sen igen.haha. Men de är super mysigt faktiskt!=))

Nu sitter jag och inväntar "Lättlagat". Har papper och penna i beredskap om de är nåt lockande recept=)
Efter två avsnitt kommer jag nog somna om rätt skönt igen=)*längtar* 

Later my friends..

Hemma i min trygga vrå

Det var hur mysigt som helst hemma hos familjen.
Pappa förberedde maten innan han åkte och hämtade mamma på stationen. Hon kom hem med massor med godis, alkohol och min parfym ja beställt, hon lyckades handla så mycket så hon fick 4 nya resor med sig hem och jag skulle få en eftersom hon vet att jag gillar att åka=) Om några vill haka på snart så har jag iaf massa gratiskryssningar så drar vi ett helt gäng=)
Sen käkade vi hela familjen framför tv:n med tända ljus och allt. Fläskfilé med nå slags kroketter och pepparsås och en smaskig sallad. Efter maten satt vi och kolla på Svensson svensson och mös med massa godis. Det kändes som man var liten igen när jag också bodde hemma fast nog fan har mina brorsor växt lite..haha. Riktigt mysigt var det iaf så jag tror jag kommer börja hänga hemma hos familjen lite oftare, dom blir så glada när jag är där och jag mår bra att vara där=)

Nu är jag hemma i lugnet igen. Ska jobba morn så därför blir det en lugn kväll i min ensamhet. Men det är faktiskt rätt skönt de med ibland. Pyssla och plocka med lite allt möjligt och lyssna på lite bra musik samtidigt. Sånt gillar jag=)
Festa gör jag kanske nästa helg så spar mig tills då=)

Nu ska jag försöka få tag på den där bästa vännen som heter Nettiz som är lite svår nådd just för tillfället. Hörru ring mig din jävel=) Jag vill ju säga att jag älskar dig!

Skulle egentligen kilat upp till grannen också men jag orkar inte, vill bara chilla hemma så dom får spela bingolotto utan mig=)hihi. Puss puss iallafall!
 

Dannes nya tatoo



En av Dan´s bästa polare gick bort för några år sedan så Dan ville hedra honom genom att tatuera in hans namn över bröstet. Såhär blev den iaf=)
Hoppas nån tatuerar in mitt namn när jag dör. Det skulle vara riktigt coolt!

Lördag

Sitter och äter lite lunch framför datorn. Risgrynsgröt med kanel och socker. Det känns lite juligt=)
Ska strax skjutsa in Dan till Stentorpet. Han ska till sin gamla jobbarkompis och chilla där hela kvällen med lite bira och sånt. Själv ska jag ju jobba imorn så det blir nog jävligt lugnt för min del..
När jag släppt av Dan ska jag åka och kika lite i nån affär, alltid kul=) Sen blir det hem till skälby och invänta morsan som kommer från kryssningen. Hon har ju min parfym med sig=)))
Nu tror jag minsann att jag är mätt och belåten. Bara att kasta sig vidare ut till bilen för Dan står redan vid ytterdörren och väntar..haha!

Fredag

Så var det fredag igen dårå, löning dessutom. Nice=)
Idag har jag varit hos mamma och städat. Istället för att betala en skuld så jobbar jag av den=)
Sen skjutsa jag iväg henne till stationen för hon skulle på kryssning med massa jobbarkompisar. Bad henne köpa med en parfym till mig oxå, Britney Spears "Fantasy" den doftar så gott!
Efter jag släppt av henne så mötte jag upp Nettiz och vi tog en tripp till Hälla och shoppade lite smink och underkläder. Så sällan man köper underkläder så det är kul nu när man har lite nya sexiga things..haha!
Nu ska jag hålla i resten av pengarna för nästa månad vet jag inte hur jag ska klara mig ekonomiskt=(
Men de tar jag då när det är aktuellt. Nu ska jag inte tänka på det och ikväll lär det bli lite party i think=)))
Ska hoppa in i duschen nu sen får vi se vad som händer.
Hörs senare!

Hoppas ni får en trevlig helg med massa roligheter=)

Pussar Carro

Dagen i bilder


Jag körde oss till björnön i mammas bil. Här sitter jag och Sudden (som syns i bakgrunden) och väntar på mamma och bror som är och köper våra mackor. Det vart ap varmt i bilen så jag och Sudden flåsa typ i kapp medans vi fick vänta jätte länge på segisarna.


Mosters vovvi "Sudden" sitter så fint i baksätet och kollar efter snygga tikar.


Gick 5 km slingan på Björnön. Dom har ju röjt undan och fällt massor med skog så man hade jättefin utsikt på flera ställen och såg ut över Mälaren. Verkligen ett bra tips till alla er som vill överraska er kärlek med nån mysig utflykt/romantisk picknick. Finns flera bra gömställen att picknicka på eller bara mysa och kolla på solnedgången en fin (sommar)kväll. Skitmysigt!
 


Man är verkligen mitt i naturen när man har bambisar på 5 meters håll och efter jag tog det här kortet så kom det tre till precis bredvid mig. Inte ett dugg skygga ju, bara skitsöta=))


Efter halvvägs så var det dags för fika. Hittade en bänk med fin utsikt över vattnet där vi slog oss ner och njöt av vår matsäck och det härliga vädret.


Min varma chiabatta med ost och skina, grönsaker, pesto och nån vitlöksdressing*mmm*


Sudden blev inte utan han heller. Mamma hade tagit med en matlåda med mina gamla matrester från i måndags då jag käka stek hos dom..haha. Men de tyckte han var smaskens, sen fick han smacka en bit smörgås också=)


Vilken fin liten sötis du är! Synd bara att man saknar sin egen hund när man går ut med nån annans och blir påmind hur mysigt det är med hundar..


Sudden har nåt i sikte och börjar dra. Tyckte han var skit stor och stark tills mamma sa att det var inte ens i närheten av vad Tyson var. Man glömmer vist bort hur stor hund man själv hade egentligen. Men jag måste säga att Tyson är/var mycket lydigare och kunde mycket mera kommandon*stolt*, där gjorde vi ett bra jobb iaf och jag tror fan att jag skulle kunna bli hundtränare med mitt tålamod och envishet*ler*


Äntligen framme vid bilen på väg hem!
I slutet var det massor med branta uppförsbackar som höll på att döda mig i värmen, tog av mig i bara linne och ändå var det varmt plus att jag hade en vovvi som drog sönder min arm ett tag där mitt i backen och ont i tån eftersom skorna var för små..haha! Man ser iaf på bilden att jag är trött.



Apropå trött så ska jag lägga mig på soffan snart och sova några timmar för jag ska jobba inatt, dom ringde nu på eftermiddagen. Jag behöver alla timmar jag kan få innan månaden är slut så det är bara att tacka ja till allt, jag ska väl vara glad att jag har nåt jobb överhuvudtaget. Min älskade vän ringde idag och berättade om hans jobb, hans anställning tar slut nästa vecka=( Stackars, jag tycker synd om dig men vet att det löser sig och du kommer hitta ett nytt jobb snart=)
Att vi unga aldrig ska kunna få ett fast jävla jobb nångång?! Blir så less att det ska vara så svårt, det var bättre förr!

Nej nu ska jag ut och förpesta mina lungor och dricka ett stort glas med iskall coca-cola. Ahhh=)

Höstpicknick



Nu är jag duschad och klar.
Väntar bara på att mamma ska komma och hämta upp mig.
Det blir långpromenad på Björnön, mamma skulle ta med kaffe och fika och så ska vi köpa med oss grillade chiabatta*mumma*
Vädret är väl inte allt för kallt så jag borde väl klara mig med min fleezetröja?
Trevlig höstdag idag iaf så det här blir nog lyckat=)

Puss och kram

Redan onsdag

Usch vad trött jag är! Skulle kunna sova massor med timmar till i sköna varma sängen, är inte alls någon piggelin på morgonen den här årstiden. Tvingar mig upp bara för att inte förstöra hela dagen.
Inatt runt kl 01.30 blev jag väckt av mobiljäveln som ringde. Det var Dannes polare som fått soppa torsk och stod en bit utanför Dingtuna och behövde hjälp. Snäll som man alltid är så kan jag inte säga nej utan jag väcker Dan och så åker vi och hjälper dom. Kom hem igen och somnade nog inte förrän runt 3-tiden så det är kanske därför jag är så trött också.

Ska äta klart min frukost nu och sen ta en varm skön dusch för det brukar man bli pigg av=)
Dagen före löning är det idag så finns inte så mycket kul att hitta på när man är pank=(
Drar hem till mamma senare idag. Ska haka på till Björnön och gå en långprommis med henne och Sudden, kan bli trevligt ändå=) Sen skulle morsan bjuda på lunch ute nånstans. M Y S ! ! ! =)))

Jag skulle behöva tvätta också. Jag kommer aldrig vänta så länge som sist när typ ALLA kläder låg i tvätten och jag fick offra hela jävla dagen där nere i tvättstugan. Roligare saker finns det väl ändå att göra...

Ska skriva ner en inköpslista tills imorn också, har massor med nödvändiga saker som behövs handlas. Förstår inte att allt måste ta slut samtidigt. Bla ska jag handla smink, och smink är dyrt! Så trist att handla saker när man blir så fattig efteråt men vi har väl pengar för att kunna spendera dom??eller?

Nog om det. Nyhetsmorgon är ju på tv..haha!
Herrå

Hej hopp!

Har nyss ätit en super god kycklingsallad som jag kastade ihop själv med en vinägrett till*smaskens*
Så nu är jag mätt och belåten och rapar av min Cola=)
Är på ett bra humör today, tänk vad lite sol kan göra=)))...hihi!

Nu ska jag städa och dona så det är rent och fint här för då mår jag ännu bättre=)
Om mammor orkar, orkar jag!
Så måste det ju bara vara.

Ska även proppa i mig lite c-vitaminer, ska vara bra har jag hört.
Morsan slängde på mig några apelsiner sist jag var där så de kanske gör susen och håller mig frisk.

Dont forget your vitamines!!

Mot snabeldraken och gummihanskarna..haha=))

Orka vara mamma

Jag och Nettiz diskuterade en sak sist vi pratades i telefon.
Något som vi förundras över är det här med mammor, hur fan orkar dom med allt egentligen?

Nu beror det ju iof på hur man lever och hur många barn man har och sådär men jag utgår från min egen mamma och hennes vardag och jag kan verkligen inte förstå hur hon fått ihop allt under åren och orkar.

Nu har mamma bara tre barn hemma som inte ens är barn längre men det fanns ju en tid när dom var det och även jag bodde hemma. De måste varit den jobbigast tiden i mammas liv när jag var i tonåren innan jag hann flytta till mormor!
Först ha två stycken småbarn som det bara skiljer drygt ett år mellan och sen min äldsta lillebror som är två år yngre än mig och så jag i den värsta tonårsperioden som bara bråka hela tiden.
För det första så har dom flesta mammor ett jobb att sköta, efter jobbet så kommer dom hem och fortsätter "jobbet" med alla husliga sysslor. Dom lagar mat, gör läxor med barnen, har koll på ungarnas aktiviteter, det ska handlas, tvättas, städas, ungar ska nattas, planera morgondagen, packa ungarnas skolväskor, gå på möten hit och dit, skjutsa överrallt, hämta.....etc. Listan kan tyvärr göras jävligt lång.
Såklart gör pappa också en del al sakerna men de mesta har mamma koll på. Pappa lagar mat ibland, oftast är det han som står för skjuts och hämtning till diverse aktiviteter och så sköter han ju allt utanför huset som trädgården och ja, bilen och sånt där men det är faktiskt mamma som gör det mesta och så är det nog i fler familjer.
Hur fan orkar dom?!
Ibland när jag jobbat är jag helt död när jag kommer hem och orkar knappt ta tag i disken som blivit för TVÅ pers!
Ibland orkar jag inte ens laga mat. Jag har inga barn att ta hand om så då är det inte så noga men vafan, känner man aldrig att man inte orkar nä man HAR barn då?
Vad jag minns så har det alltid serverats två lagade mål mat(förutom när man åt lunchen i skolan) Varje helg gör min familj värsta helg frukosten och varje helg äts det alltid lite finare middag.
Jag förstår bara inte att det alltid finns ork?!
Tar man sig bara ork fast man egentligen inte orkar när man får barn? Får man nån slags extra energi när man skaffar barn eller vadå? Eller går alla mammor på nå luriga piller som ger dom värsta energin till att vara dessa super mammor?

Jag beundrar verkligen mammor och vissa pappor ja vist men det är nåt speciellt med just mammor. Dom håller liksom ihop alltihopa på nåt vis och oftast gör dom mera iallafall i hemmet men det är bara min erfarenhet de.

Jag har iaf lärt mig en sak av att kommit på hur jävla mycket jobb det är att ha familj och barn. Jag ska fan inte klaga nåt mer på att jag har mycket att göra eller inte orkar jag ska tänka på alla mammor där ute som orkar så ska fan jag oxå kunna orka med de lilla jag har.




Ps. jag kom på en sak. Utöver allt mamma gör så hinner hon träna flera gånger i veckan oxå, hur hinner hon med det? Eller är det kanske därifrån hon får den där massa energin?

Blablabla..

Helt seriöst så har jag inget vettigt att skriva alls just nu.
Väntar på att mamma ska komma hem så jag förmodligen kan få låna hennes bil så kanske det löser sig sen.
Jag har ont i min mage men de får man väl skylla sig själv när man tryckt i sig massa skräpmat.
Nu är frågan vad fan man ska laga till kvällsmat?
Är jag lat så åker jag hem till mamma och äter där vilket det lutar åt.

Som sagt, inget vettigt att skriva så jag får väl gå och sova nån timme eller så nu.
Puss puss!

Ny vecka nya tag

Nettiz ringde och väckte mig kl 8 imorse som jag bad henne. Jag hade inget annat val än att gå upp även om jag var lite seg men vill man vända tillbaka på det förbaskade dygnet så vill man.
Nu har jag läst lite bloggar, kollat på tv och hunnit käkat frukost och druckit mitt morgonkaffe så morgonrutinerna är väl gjorde i princip. Ska snart ta en dusch och sen är jag helt redo för denna dag.
Vad man nu ska hitta på?
Ska ner på stan till kl 14 och möta upp min plutt Nettiz. Vi ska kika lite grejjer och sen får vi se vad som händer. Vill även hinna förbi hos mamma innan jag drar till stan, tänkte morsan kunde bjuda på lite lunch ju=))

Min helg gick fort men har varit kul som oftast=) Sov hos Nettiz både tor och fre=))
Vi har firat henne för hon tog körkort i torsdags. Visste att du skulle fixa det bruden men du var bra hemlig att inte tala om när bara=)
GRATTIS till dig iaf!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ut och känna på vädret. Puss!

Sjuk

Usch idag känner jag mig risig. Har vaknat flera gånger inatt och frysit och svettats om vartannant och förkylningen har inte blivit bättre.
Ringde och sjukanmälde mig imorse men har en kurs/utbildning i 1,5 timma idag som jag måste gå på så ska dit mellan 8.30-10. 
Så nu är det kaffedrickande som gäller så det blir lite fart på mig.

Igår på jobbet så kollade vi på idol. Här är en av dom härliga stackarna som jag låg dubbelvikt och as-garvade åt. Tycker nästan synd om dom här människorna som är så himla sämst men verkligen inte verkar veta om det själva. Vafan, har dom aldrig hört sig själva lr? Går deras nära och kära runt och ljuger för dom och säger att dom är bra??
Jaja, många stjärnor finns det ju men här är en av gobitarna.*asg* 

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.630806

Morgonen är mysig

Idag kom jag upp i bättre tid, nog för att jag var tvungen att ställa klockan på väckning och inte är det minsta pigg men upp kom jag iaf=)
Skönt att vända tillbaka på dygnet och inte sova bort halva dagen.
Idag jobbar jag extraturen på em 17.30-21.00. Inte så långt pass men bättre än inget iaf=)
Ska passa på att fylla dagen med massor att göra!
Det ska städas och tvättas (om tid finns), jag ska åka och handla och måste bla till öb. Dannes farsa hade köpt nå jättegott lakrits där som jag bara måååste ha så nu håller vi tummarna på att det finns kvar också.
Har fortfarande inte köpt nått kaffe än så nu sitter jag med en kopp te istället. Går väl an de med men själva effekten med drickandet funkar inte riktigt och jag sitter fortfarande och gäspar och kliar mig i ögonen.
Måste springa till grannen men det är för kallt än så länge så jag väntar nån timme till tror jag=)
Eller ska jag?
Jo, jag vill ju ha kaffe!
Hörs sen då

Jobb och idol

Gokväll i stugorna!
Jag fick hoppa in och jobba idag så därför blev det lite tomt på inlägg idag.
Det gick bra på jobbet, lugnt och skönt så vi kollade på idol och fan vad jag garva åt alla skämmiga människor som vill förnedra sig i tv.Mohahaha! Nästan så jag skäms för deras skull ju=)

Nyss ätit lite rester av korvstroganoffen och de var tänkt att tvätta men vette fan för tvättiden tog slut kl 21. Alla Dannes kläder är i tvätten så det behövs verkligen tvättas om man säger så. Har ju lovat att hjälpa han med det.

Nej nu ska jag städa upp lite här så det ser snyggt ut som jag vill ha´t!

Sova länge

Ajdå, nu sov jag ut lite för länge ändå. Ville ju vakna i skaplig tid så jag inte vänder upp och ner på dygnet för en natts skull. Imorn jobbar jag ju dag och då kan jag inte sova halva dagen. Usch jag blir så irriterad på mig själv för man förlorar så mycket tid att göra nåt kul av när man bara sover.
Måste kila upp till grannen och tigga lite kaffe, jag kommer aldrig vakna utan mitt kaffe!
Planen för idag är bara städa och tvätta men jag tror jag hoppar över städningen och bara kör tvätten för det är så mycket i korgarna att jag får nog tvätta halva natten.

Har inte tid att sitta här nu, känner mig stressad över att kl är så mycket och jag bara har klivit upp ur sänge. Hur ska dagen gå!

Later my babe


Höst depressioner

Nu känner man verkligen att det är höst ute. Det blåser mera och kylan börjar smyga sig på speciellt om kvällarna när det bara är några grader varmt ute. Allt det gröna börjar bli till röd/gula toner och träd och buskar blir allt kalare utan sina löv som istället täcker marken.
Det är nu förkylningarna kommer och många blir sjuka och man fryser häcken av sig för att kroppen ej vant sig vid kylan.
Det blir mörkare och mörkare. Mörkt när man kliver upp på morgonen och mörkt när man kommer hem från jobbet.
Det är nu alla folk går i ide och depressionerna  börjar smyga sig på.
Jag själv är inget större fan av hösten och tycker det mesta blir grått och trist.
Som många andra så kan jag också känna hur depremerande allt blir och OM jag mår dåligt så gör jag oftast det denna årstid.
Men vad ska man göra när allt känns för jävligt och allt är skit?
Ingen vill ju må dåligt såklart men sen måste man ju ha upp och nergångar och alla dagar är inte bra dagar men man kan försöka göra det bästa av situationen.
Jag försöker oftast vara en positiv människa för jag tycker livet är för kort att slänga bort på negativ energi och att må dåligt.
Det finns en motsats till allt, även till det dåliga här i livet och ur allt ont kommer faktiskt oftast något gott och dina motgångar gör dig oftast starkare och man lär sig något av det.  
Jag försöker alltid se framåt och planera in saker så man har nåt att se fram emot under tiden. Om man tex har planerat nåt jätte kul till helgen så känns inte jobbveckan lika jobbig och tung som den annars kan göra just för att man har nåt att se fram emot och längta till.
En annan sak är att försöka tänka på vad det är som får en att må dåligt, skriv ner på ett papper och tänk efter vad du kan göra åt dom sakerna för att du ska må bättre.
Skitdagar har vi allihop men då är det bara att tänka framåt och göra morgondagen till något bättre.
Var lite påhittig och kom på roliga saker att göra. Jag är världens rastlösaste person så jag måste använda fantasin rätt ofta och komma på nåt att göra hela tiden men det funkar bättre än att sitta hemma och deppa och ha tråkigt kan jag lova.
Jag hoppas att hösten går fort och sen kommer snön och den gillar jag=) Ser fram emot julen gör jag, allt julmys och julpynt. Det längtar jag till!!
Tiden går så fort så snart är vi redan där.
Gör nåt kul av denna tisdagskväll och ta vara på tiden för den går så jävla fort.

Nu ska jag ringa en vän och föra över lite positiv energi genom luren. I LOVE YOU!




Vaken igen=)

Tjena tjena! Vaknade och gick upp 14.30. Hade inga som helst problem att somna utan däckade så fort jag lagt ner huvudet på kudden vad jag minns.
Blev skit irriterad när jag kom upp och skulle sätta på kaffet och märkte att det fanns typ ett kaffemått pulver kvar så det blev ett himla blaskigt kaffe men det var fan bättre än inget alls. Till det gjorde jag 3 goda smörgåsar med ost och tomat samt aromat+salladskrydda på...mmmm så gott!

Nu har jag druckit en redbull och är alldeles strax redo för att åka förbi stan en sväng och lämna tillbaka en jacka ja köpt. De var inge större fel på den men i need the money så jag kan åka och handla mat istället. Känns som jackan fan kan vänta till den 25:e än att behöva svälta. Tro det eller ej men ibland använder även jag förnuftet, så det så!
Hörs senare då=)

Glöm ej att försöka se det positiva i allt så blir livet så mycket lättare=)
Efter regn kommer solsken....eller snö=)

Vart fan är tröttheten?

Natten har varit lugn på jobbet så tiden gick ganska så sakta och det blev lite väl segt framåt småtimmarna men de var ju bara att hålla sig vaken och härda ut. Efter passet så la jag mig i solariet i hopp om att slumra till lite men icke då, jag låg lika rastlös som vanligt och kolla tiden stup i ett. Nu är jag hemma, har tagit en dusch och ska krypa ner i sköna sängen. Som det känns nu så är jag väl mer pigg än trött men hjärnan funkar inte riktigt som den ska. Börjar bli lite väl vimsig nu känner jag.
Man borde gå av sitt nattpass sådär vid 04-tiden då man är som tröttast.
Nåja, sist jag jobba natt kände jag desamma men så fort jag krypit i säng så slockna jag ganska snabbt ändå så man kan ju hoppas att jag gör det nu med innan man blir en zombie eller nåt liknande.
Men den där kudden sen rätt lockande ut ändå att lägga ner sin virrpanna på så jag gör ett försök.
Natti natt i några timmar. Hörs i eftermiddag då gott folk.

Höstkramar till er alla och hoppas ni får en lovely dag som nu fyller med massa värdo to do!

Vakna upp för i helvete

Isch isch, jag börja känna mig lite trött nu den senaste timmen. Det här går ju inte!!
Satte på kaffe och har hinkat i mig två stora glas och tänkte dricka några redbull, jag kommer antagligen bli heeelt speedad istället men hellre det än att vara så här seg som jag är nu.

Jag är uttråkad oxå...försöker komma på nåt vettigt att skriva om men jag har nada i huvudet just nu. Tror nog jag lyckats supa bort varenda hjärncell i helgen..haha!

Åh! Jag hör tatueringsborren på tv, det betyder att det är Miami Inc så bäst jag sätter mig och dregglar lite över snygg-Ami=) Tänk om man kunde dra dit och tatuera sig ändå...*drömmer mig bort*



Dåligt med bilder på senaste kanske men eftersom jag är så otroligt egenkär så bjuder jag på en fåfäng bild på mig själv igen=)mohahaha

Jobba natt

Mätt och belåten efter lite skräpmat. Passade bra en trist söndag som denna.
Nu på eftermiddagen så ringde dom från jobbet så jag ska jobba inatt, 20:45-6:45. Skitkul med lite fler timmar och speciellt nätter ger ju alltid lite extra stålar så det är super!
Tur för mig att jag sov rätt länge imorse för jag är inte den som kan lägga mig och sova nu mitt på dagen. Trött blir man ju oavsett när man jobbar natt så det ska nog gå bra ändå=) Är ju ledig sen och jobbar bara ons,tors och lördag denna vecka. Jag behöver verkligen fler timmar innan månaden är slut för jag har fan inte jobbat speciellt mycket alls i sep! Jobbigt läge när den lönen kommer sen, men de löser vi då på nåt vis. Alltid tänka positivt, glöm inte det!=)
Får se vad man ska sysselsätta sig med resten av dagen innan man börjar? Ja är rastlös som vanligt!

Hörs då

 


Söndag

Sitter och kollar på reprisen av "Vem kan slå Filip och Fredrik" Fyfan vad jag sitter och skrattar. Tycker dom är så sköna!
Ett riktigt radar par som är blir såå sura när dom förlorar och så glada stolta när dom vinner. Nu är de reklam så skriver lite snabbt.

Idag är det söndag och softar dag. Orkar inte laga någon mat eller rättare sagt såhar jag inte hunnit handlat nåt än så det ska ätas ute idag=))) McDonald´s blir det!

Nu är reklamen slut så måste tillbaka till soffan.
Later....

Rund i skallen

Vad händer då era fuckers!!!?!

Själv sitter jag verkligen hemma nu igen. Var ut och åkte en sväng till bla gidde en snabb vända  och lite runt men nu är vi åter hemma. Jag sitter framför denna jävla sak med min 7,2:a (ovanligt) haha.. och lyssnar på en massa braiga låtar. Dan och Micke är oxå här men dom hänger i vardagsrummet, vet inte vad dom gör men man kanske ska gå ut och vara lite social dårå, har ju ändå inget vettigare för mig=)
Jag är på bra humör nu så önska att nån bara ringde och sa vart festen är så skulle jag vara där på två korta min=)haha!

Nej ja ska ta mig en sup och se vad som händer. Det är ju fest här brevid så om man kände folket bättre så kunde man ju kila över dit men nu är det ju inte riktigt så, men det låter som dom har kul iaf=)haha.

En sup vare sen klart slut kanske. Eller nej fan, skriver säkert sen om jag är kvar. Jag hade ju ändå inget liv just nu eller hur var det...???????

Puss och snusk på er som jag tycker omm! 

En natthälsning


Hemma efter en partykväll. Ser ju lite slitna ut kanske kl 3 på natten?!






Va ska man hitta på ikväll?

Nu är kl snart 15 och jag börjar känna mig vaken på riktigt efter mina kaffekoppar och en smörgås.
Jag har sovit super länge idag men vad gör väl det, det är helg och jag är ledig=) Varför inte ta en lyxig sovmorgon så man orkar med helgens nattliv..haha.
Vet inte vad som händer i helgen faktiskt. Har inte planerat ett piss men är uppen för förslag=)
Grannarna ska kanske dricka lite idag och förmodligen ut imorn, Dan ska på middag och träffas hans mamma och mormor, Nettiz jobbar hela helgen och ville att jag skulle kika förbi henne ikväll efter jobbet och mysa lite.
Jag har ju lite valmöjligheter men har inte hunnit kännt efter vad jag är sugen på.

Nu ska jag kila ner till stugan och tvätta lite kläder=)
Tycker det är så mys att ha allt rent och fint till helgen. Ska även dammsuga och städa toan men de går fort.
Hörs later alligater=P

Puss!

Uppe sent igen

Hade en jätte trevlig eftermiddag på staden med Nettiz-pettiz. Vi letade först jacka åt Nettiz och hittade en skitsnygg svart skinnjacka som hon köpte. Den var så snygg så att jag själv också blev inspirerad till att köpa en skinnjacka, men en annan modell och färg såklart=)
Sen uppdaterade vi oss med lite nya smycken. Det får jag nog aldrig för många av. Jag tröttnar så fort på samma smycken och sen är det så kul att variera sig ofta. Tänk vad man kan piffa upp en trist outfit med lite kul smycken. Blir riktigt stor skillnad ju.

Luncha hann vi också med, en sen sådan så vi båda var vrålhungriga och gick till Spicy Hot för att svulla lite. Käkade 3 små rätter, mumma vad gott det var men sen blev vi så sjukt mätta att vi båda fick skitont i magen=(
Skönt att man bilade hem iaf så man slapp bussarna. Skjutsade hem Nettiz och sen vart det raka vägen hem och lägga sig på soffan och vila lite. Man blir trött av att först jobba, sen springa runt på stan och avsluta med kinamat.*pust*

Nu är kl halv tre på natten och jag måste gå och lägga mig. Det är tupplurens fel att jag är pigg nu, kanske inte så smart att sova middag i min ålder? Men det är ju faktiskt såå skönt när man är trött=)...

Imorn är det fredag och det är HEEELG=)
Får se vad helgen har att erbjuda då?

Jag kan ju lova att jag ska försöka vända tillbaka på dygnet.
Sen ska jag försöka komma på nåt skoj att skriva om. Kan ju inte vara så kul att bara läsa om vad jag gör om dagarna.

Nej nu börjar ögonen titta i kors så det är nog bäst jag avslutar.
Mot soffan eller sängen?hm svårt val..
 

Från trash till fräsch


Skrev en lista på sånt som måste/ska fixas i min lgh. Blir knäpp på allt som är pajj eller halvklart etc.




Sådär ja, nu har man jobbat klart sina 4 timmar. Enkel match!
Åt aldrig nån lunch på jobbet, på torsdagar serveras alltid ärtsoppa och pannkaka=( Ärtsoppa äter jag iof men var inge sugen på det idag. Får ta nåt snabbt här hemma eller så käkar jag helt enkelt på stan.
Ska möta upp Nettiz kl 15 utanför Punkt. Har lite små grejjer jag måste köpa och så ska vi nog in och hälsa på Marie en sväng för jag vet att hon jobbar idag=)
Kanske blir en fika också, vem vet?

Igår satt jag och skrev ner dom saker som behövs fixas i min lgh. De blev endel...
Men jag får helt enkelt ta en sak i taget så får det ta den tid det tar. Tur att man är lite händig iaf (höhö) sen har jag ju alltid farsan. Han kan allt min snälla pappa, en riktig "handyman"=) Vill iaf få iordning allt om man nu skulle få för sig att sälja. Fast det är inte aktuellt en iaf, det visar sig med tiden.

Ska ta en dusch nu och kamma till mig lite=)haha

Jobba

Kl 7.05 ringde dom från jobbet och väckte mig. De var lite kris och fattades folk nu på morgonen så jag ska in och jobba nu kl 8-12. Nemas problemas när man slutar 12 men stannar nog där och äter lunch oxå när man ändå får det gratis=))
Sen tror jag nog att det blir en tripp till stan. Behöver inhandla nytt smink och sen kolla på en liten present till...

Hörs efter jobbet då. Nu ska jag slänga i mig min smörgås med ost och gurka och sista slurken kaffe så är jag fit for fight!

Puss på en bra torsdag som denna=)

Kryssningsbilderna

Jajjemen, nu har jag lagt upp dom flesta på bilddagboken så det är fritt fram att spana in dom=)
Mycket fylla och en jävla massa skratt.
Bjuder på en av dom nyktraste bilderna på mig själv här=)


Innan de spårar ur...Skål!



Lilllördag fast onsdag

Precis ätit kokta ägg till fukost. Orkade inte tina nå bröd men att koka ägg tar ju i princip lika lång tid så, gott var det iaf.
Nu är jag inne på min andra kopp kaffe, bryggade alldeles för lite för nu är det slut. Iof så dricker jag mitt kaffe i bamse stora glaset så förklaringen finns nog där=)

Va kul att det ni kommenterar lite oftare folket. De är skitkul att läsa ju=))

Nu har jag väl i princip gått igenom alla bilder och tagit bort en massa skräp, de blir ju lätt en massa onödiga bilder på samma saker och skitgrejjer när man fotar i onyktert tillstånd. Men några kort fick vi till så jag ska väl ta och lägga ut dom nån gång under dagen. Ja gör såhär att jag lägger ut alla på bilddagboken (heter ticon där) och sen kanske några gobitar här. För nu när vi sållat ut dåliga kort så är det ändå säkert 100 bilder som ska läggas in. Men jag lovar att ta med riktigt fula kort på mig (och Nettiz) när vi är allt annat än nyktra..haha.

Nu ska jag bädda sängen för annars har jag inte vaknat. En tvångstanke dedär...

Hörs sen då=)

Tisdag 9/9

Gick upp halv åtta imorse. Vette fasen hur jag kunde vakna så tidigt av mig själv men det gjorde jag iaf och då var jag så pass pigg att jag kände för att gå upp och utnyttja morgonen.
Gjorde lite frukost och fick i mig min vanliga dos kaffe. Sen tog jag tag i tvätten, har tvättat 4 maskiner nu och ska bädda rent sängen och städa lite. De är så skönt när det är gjort. Jag känner redan hur jag börjar må bättre, bara lite hosta kvar men efter att jag proppat magen full med alla möjliga vitaminer så ska jag nog bli helt frisk snart=)

Angående kort från kryssningen så kommer det att läggas upp en hel del, antingen här eller på bdb men det återkommer jag om. Jag och Nettiz måste bara vara överrens om vilka kort vi får visa. Jag lovar att vi båda ser för jävliga ut på vissa. Så fulla så vi ser i kors..haha! Nejdå så illa var det kanske inte men nästan.

Nu ska jag fixa lite lunch. Pasta med pastasås tror jag det blir=)

tack för en super kul resa bästa!


En bild på vägen dit


En bild från hytten innan vi drog ut


De kommer mycket mycket fler kort men jag måste ladda batterierna först.
Tackar iaf för en super kul kryssning med bästaste. Haha vi kom hem med 4 nya gratis kryssningar=))
Nån som är på?

....

Idag är det tydligen måndag och jag är rätt slut efter helgen. Tror även jag åkt på nån jävla förkylning,
Inget är som det ska och min värld är upp och ner, jag skiter i vilket och mår piss.
Jag ska vara helt ärlig nu och berätta att jag har säkert grinat ut en hel vattenpool sen igår.
De var allt jag hade att skriva för nu, alla dagar kan tyvärr inte vara bra dagar men efter regn kommer solsken eller hur var det?

Önskar alla andra en toppen måndag iaf=)

Hej då!

Nu kommer Conny och hämtar upp mig och sen Nettiz. Nu drar vi från V-ås för ett dygn och ska ut på havet och ha så kul det bara går. Rock the boat=))
Säger Grattis till min älskade Nettiz som fyller 23 år idag, grattis pullan!
Ha det så bra här hemma och trevlig helg!


Världens bästa och finaste!!

Idag åker vi

Det blev mussli till frukost idag. Köpte nån ny sort när jag handlade sist och det är typ en mijlard olika frön och grejjer i. Känner mig som en liten fågelunge som har hela käften full med frön. Usch den var inge god!
Tur att jag har mitt kaffe. De är iaf alltid lika gott!

Jag håller faktiskt på att köra en maskin tvätt nu på mogrgonkvirran. Ett par mjukisar och ett linne som måste hinna bli tort för det ska jag ha när vi åker. kom på att dom var skitiga idag ju. PANIK!
Men det ska nog hinnas med. Maskinen är snart klar så sen har jag ju säkert 3 timmar på mig att få dom torra i torkskåpet.

Nu ska jag ringa Nettiz, hon har beställt väckning till nu så det är lika bra att få upp den snarkande tösabiten=)
Hon kan vara hopplös ilband och bara somna om hela tiden så man får terrorisera litegrann. Undra om jag ska spela nån musik i luren för na? hehe..

Fett kommer det bli idag iaf, kl 13.20 åker bussen mot sthlm. Bye bye västeråååås!
Båten avgår kl 18 och vår buffémiddag är kl 19 och sen så blir det rajj rajj och shopping i taxfreen=)))
Jag vill inte tänka på hur jag mår på lördag men förhoppningsvis så orkar man fortsätta  när man kommer hem heller så är blir det framåtstupatsidoläge. De återstår ju och se=)

Nej man kanske skulle ringa och väcka den där bruden som bor på råbygettot=)
Hörs då. Puss!

Ensamhet

Hej bloggen!
Jag sitter och lyssnar på lite chill musik och har precis ätit en tallrik med yogurt.
Farsan var här tidigare idag och satte ihop ett nytt bord åt mig och så fick jag en tv. Tack snälla för att ni finns och ställer upp! Oftast är jag en otacksam snorunge som bara kräver eller gnäller men ni ska veta en sak mamma och pappa. Ni är U N D E R B A R A !

Har typ packat allt tills imorn så nu är jag redo för en skön kryssning med bästaste vännen.
Då var det bara det här med att sova kvar då så det blir fredag nångång. Jag har lite svårt med det där med sömnen..

Det är nu på kvällen jag är som piggast och då man börjar grubbla över allt och ingenting.
Det är skönt att vara själv men samtidigt väldigt ensamt...
Värre blir det med höst och mörka dystra kvällar. Jag måste komma på nåt vis att muntra upp mig själv. 
Vad faan skulle man göra om man inte hade sina vänner?! Ni är guld värda!
Riktiga vänner som ställer upp i vått och torrt. Dom bästa!

Nu ska jag försöka röra mig mot sängen och förhoppningsvis somna så det blir fredag och ett kul dygn med den bästa=)))
 

Bort med dammet


Gjorde rent mina glasvaser och stenarna som var dammiga=)


Har man inget bättre för sig så kan man ju alltid städa vilket jag gör.
Diskade mina fina glasvaser och silade av alla stenarna som legat i botten och samlat damm.
Det är förresten ett tips om ni vill dekorera lite snyggt. Köp en glasvas, ha i fina stenar i botten och ställ i ett ljus.
Jag som älskar vitt har såklart vita tjocka ljus i mina=)
Enkelt och snyggt!

Kryssa med oss


Viking Lines Cinderella åker vi med sthlm - mariehamn=))




Nu är jag taggat till tusen!
Fan va mysigt det ska bli med en kryssning, var typ två-tre år sen sist och den kryssningen levde man länge på.
Den var helt crazy!
Då åkte vi tre st par. Det var jag, Danne, Fia, Gugge, Malle och Matte. Vi åkte även då med Vikinglines Cinderella men det blev sista gången för vissa i sällskapet blev portade från alla vikinglines båtar, dom ville aldrig ha med oss att göra igen.
Det började med incheckningen. Då anklagades Dan för att vara nån annan som tydligen var känd huligan på kryssningar så han höll först på att inte få åka med. Men efter mycket tjat och flörtandes med vakter så kom han med.
På buffén så blev vi kallade för grisar av personalen, vi hade verkligen sparat oss för att kunna äta så mycket som möjligt men det gick väl lite överstyr kan man nog säga. Vi tog hur mycket mat som helst men kastade det mesta och alla hade typ en varsin 1 meters-baguett i bakfickan som ingen orkade äta upp. 
Sen när vi tjejjer var i hytten så lyckades såklart killarna hamna i nåt bråk. Tänk att man behöver ha killar i koppel vissa gånger för att hålla koll på dom. Dom blev jagade av vakter som antagligen skulle kasta av dom på åland och sprang runt i korridorerna och hittade inte hem. Gugge gick lös i taxfreen och vi köpte billiga parfymer av honom istället för taxfreen=) Ja den kryssningen var helt knäpp. När vi gick av båten så sa iaf vakterna att vi aldrig mer skulle komma tillbaka. Nu tror jag iof inte dom syftade på oss tjejer utan på killarna som var överallt på den där jävla båten. 
De lär nog bli lite lugnare nu när det är två brudar bara som åker. Jag får inte glömma kameran, måste ha kort med mig hem ju!
  



Puss

Åhh vad jag har sovit gott inatt, sovit så djupt så inte ens en jordbävning skulle kunnat väcka mig ur min skönhetssömn.
Det var verkligen välbehövligt. Har sovit så dåligt den senaste tiden.
Vaknade iaf runt 9 tiden, då hade jag fått sms från bemanningtjänst  om jobbförfrågan imorn. Klart jag tog det=)
Sen fick jag två till förfrågningar om natt nästa vecka men jag tror nån annan hann tacka ja före mig=( Synd, jag hade velat prova jobba några nätter till. Har ju bara jobbat en natt så det är svårt att få en uppfattning om vad jag tycker om att jobba natt. Men tror faktiskt dag passar mig bättre även om jag är en nattmänniska. Känns så konstigt att vända upp och ner på dagarna om man bara skulle jobba nätter men vad vet jag. Man vänjer nog sig med det oxå=)

Sitter just nu och smuttar på mitt kaffe, fy fan va gott det är!
Väntar på min tekaka också men den har inte tinat än så jag får snällt vänta. Nöjer mig rätt bra med kaffet ändå, de är det viktigaste på morgonen=)

Planen för idag är att hämta en weekend-resväska hos mamma. En såndär liten lagom resväska som är perfekt till kryssning. Man får plats med ombyte och så har man plats att dra alkoholen man köper med sig sen så slipper man bära runt på allt när man ska av båten. Mycket enklare att bara rulla hem skiten=))
Jag har faktiskt gluttat lite i taxfree sortimentet och börjat spana på vad jag ska köpa med mig. Lär ju blir lite smått och gott iaf så man kan fylla barskåpet när man kommer hem=) höhö

Nu kurrar magen så nu micrar jag mackan istället. Orka inte vänta!

Ha en trevlig mitt i veckan onsdag=)

Kvälls gott framför tv:n


Räkmacka med ett glas kall cola..mmmm=)



Detta har jag till mina räkmackor:
♥1 tekaka
♥salladsblad
♥några ringar rödlök
♥kanske 4 tunna gurkskivor
♥1 kokt skivat ägg
♥majonäs
♥massor med räkor
♥dill
♥citronskiva som dekoration (hade tyvärr ingen idag)

Pysslat


Denna dörrkrans har jag sysselsatt mig med idag=)


Målade hjärtorna vita istället för röda och sen ska jag måla om texten för den ser ju förjävlig ut. Vill ha en annan stil och tror jag ska måla med svarta bokstäver. Kul att fixa och grejja lite iaf=) 

En gammal en



Just nu så sitter jag och lyssnar på den här låten, en gammal goding och fortfarande skön=)

Vara hemma dag

Vädret är ju inte det roligaste idag.
Det blåser, är grått och lite småregn imellanåt. Riktigt höstigt!

Då passar det perfekt med en pysseldag=))))
Åh vad skoj. Ska köpa med mig lite kul från stan och så ska jag hem och klippa och klistra. Kanske köra en bakning oxå, har slut på fikabröd i frysen=( Kanelbullar är ju alltid gott=)

Tjing tjing!

Tisdag 2/9

Det kliar i min skalle, känns som jag har löss eller nåt men det är bara otvättat och flottigt. Fräscho!
Ska alldeles strax bli ren, måste bara avnjuta mitt morgonkaffe först=)

Snackade precis med Nettiz. Stackarn hade fått klagomål från hennes cp-grannar. Dom menade på att hunden missköts och att hon har fester som spårar ur...hahaha! Är det nåt skämt eller?
Hon har inte haft en enda fest, dom ända som varit där är hon och jag som förfestat lite nångång innan krogen och det kan ju knappast störa grannarna så mycket. Dom klaga på att det var blodspår i trapphuset som ledde upp till hennes dörr men vafan, de var ju när sonny ramla på moppen. Inte från nån fest precis! Vilka grannar det finns?!
Om jag skulle störa mig på mina grannar så skulle jag först och främst gå och snacka med dom personligen innan man går till hyresvärden. Men alla är ju tyvärr inte lika trevliga som mig=)

Dan är sjuk idag, många är förkylda nu ju. Jag är livrädd att bli förkyld/sjuk till helgen. Det får inte hända!
Så nyss har jag gjort min hemmabrygd som ska hjälpa mot förkylning.
Varm mjölk och två pressade vitlöksklyftor i det. Det smakar skit, oh ja! Men det funkar faktiskt så det är värt att gå osa vitlök en dag eller två=)
*prosit* nej för i helvete, bort med förkylningen!

Nej en dusch vare, mot badrummet!!!!!!

Måndag 1/9

Hej hej.
Har målat ramar idag=) Köpte skitbilliga träramar på ikea för ett tag sen som jag nu bara målade om till vita.
Resultatet blev helt klart bättre så nu är jag nöjd.
Vad har man mer gjort idag då?
Hämtade upp Nettiz från jobbet och drog till Plantagen där hon köpte blommor och krukor. Sen en sväng till Bauhaus och Jysk, jag köpte bara nya penslar=)
Denna gång så gjorde jag faktiskt rent penslarna efter jag målat, blir ju lite dyrt att köpa nya hela tiden när jag bara kastar dom i vanliga fall lat som man är. Nej fy, nu ska jag bli ekonomisk!
Försöker spara på slantarna till kryssningen och sen även till nästa månad då jag misstänker jag kommer få en dålig lön=(
Nu vill jag göra nåt kul! Öh, vad fan gör man en måndagskväll?
Jag vill pyssla! Ska klura lite på vad jag ska hitta på för pyssel. Har ju en pyssellåda där det finns lite av allt möjligt=)
Men först ska jag hälla upp ett glas iskall Coca-cola och bara njuuuta!

Imorn ska vi ner på staden och betala kryssningen. Weeei=)) Jag längtar tills fredag som fan!



Bjuder på en bild från i fredags hemma hos mamma innan utgång=)

Csi

Glor på csi fast de är reklam. Ska kolla färdigt på det sen sova.
Imorn är det måndag och jag har ingen aning om vad man ska hitta på?
Ska försöka komma upp i skaplig tid iaf, vill inte sova bort dagarna bara för att man är ledig..

Nä, godnatt med er.
Nu drar jag mig mot soffan igen.Zzzz


RSS 2.0