Pissed

Jag har gått och dragit på mig en jävla skit förkylning som inte blev bättre av helgens två nätter på jobbet.
Vaknade upp idag med igentäppt näsa, lock i öronen och knappt någon röst. Halsen som blev bättre redan förra veckan har blivit sämre och nu hostar jag slem. Nä fy fan jag har verkligen inte tid att va sjuk nu!
Jag är så otroligt uttråkad så jag vet inte vad jag ska göra!

Inte nog med det så är man typ ensammast i världen känns de som. Skit på er då!

På jobbet

Det är lördag och jag jobbar natt idag och imorn. Känns väl sådär med tanke på att det är helg men pengarna behövs.
Jag fick min dos av alkoholen igår ändåså så nu får det vara nyktert ett bra tag framöver.
Hade iaf en jättekul kväll igår. Jag och Sara drog ut på Harrys och festade loss, blev några drinkar och en massa dans och såklart träffade jag massa underbaringar.

Här på jobbet är det lugnt. Hoppas natten går fort så jag får gå hem och sova sen. Helt underbart att komma hem till en ren nystädad lägenhet och få krypa ner i en renbäddad säng, om jag kommer sova gott då ojoj vad skönt det är!

Nu ska jag fördriva tiden lite här vid datorn sen ska jag gå och ronda och se så alla lever.

Ta det lugnt ikväll!

godmorgon

godmorgon kära läsare!
Idag är jag uppe tidigt fast jag hade lite problem att somna tidigt igår kväll men jag orkade upp tillslut ändå.
Om ca en kvart så blir jag utan ström här hemma. Hur sugit är inte det då?
Varken tv,radio eller dator funkar ju då...what to do?!

Ja har nyss käkat frukost och ska bara göra mig iordning sen drar jag till skälby.

Over and out.

See you suckers!

Godnatt

Jaa nu är det sängen som gäller för min del.
Jag ska upp tidigt imorn så jag hinner koka kaffe innan elen stängs av. Mellan 9-16 har jag ingen el här vettni, dom ska grejja med nåt i tvättstugan så jag går bara upp och äter frukost och så sen drar jag hem till kära familjen på skälby.
Imorn ska jag, mamma och kanske en av mina bröder dra ut till björnön och traska spåret där, mamma skulle ta med kycklingsallad som vi ska sitta och picknicka på. Det låter väl rätt ok? Hoppas bara vädret är på vår sida=)
Håller tummarna iaf.

Godnatt och dröm sköna drömmar alla fina människor därute=)

Puss!

Go förmiddag

Mammaita ringde och väckte mig för ett tag sen. Hade ju ställt kl på 8 men inte fan vaknade jag då inte.
Kanske lika bra att få sova så länge som möjligt så denna förkylningshelvete försvinner.
Idag lär jag ju stinka vitlök efter mina hemmakurer igår. Tror jag mosa i mig 5 vitlöksklyftor som jag pressade i en kopp varm mjölk och drack..haha lät det lockande? Nej men de funkar för halsen är bättre idag iaf=)
Ett annat tips är att dricka hett vatten med en viks blue i, den är bra den! Haha=)

Nu sitter jag här med min kopp kaffe och två mackor äggmackor och lyssnar på radio i bakgrunden.
Anledningen att mamma ringde och väckte mig är för att jag ska dit och hjälpa henne med storstädning, känns kanske mindre lockande när man mår såhär men det är bara att bita ihop och köra på.
Hoppas jag är frisk till helgen iaf=))

Puss puss!

Tvättar

Hatar verkligen att vara sjuk!
Nu är det ju bara en förkylning men det är fan inte kul när halsen gör ont och näsan rinner konstant och framot kvällen blir jag täppt. Blää!
Sen är det ju inte så himla kul att bara sitta och glo en hel dag hemma så jag försöker faktiskt göra lite nytta också. Håller på med min tredje maskin tvätt nu sen är det bara en kvar. Bytt rent i sängen och allt=) De är nog det bästa man kan tvätta, alltså sängkläderna. Så underbart att krypa ner i en renbäddad säng och så ska det såklart dofta himmelskt av allt sköljmedel=)

När jag blivit klar i tvättstugan så ska jag bara kasta ihop någon kvällsmat till mig själv innan jag slår mig ner i soffan för resten av kvällen och kollar kvällens tv utbud. Är jättesugen på att lägga mig i ett varmt skönt solarium men jag har hört att man inte ska sola när man är sjuk. Stämmer det? Varför skulle de vara farligt?

Jaja, nu ska jag kila ner i stugan igen.

Hoppas du har en skön hemmakväll såhär en vanlig tisdag=)
Puss puss!

Jag är sjuk!

Yes. Efter två nätters jobb så kände jag i måndags morse att halsen började göra lite ont och när vaknade på dagen så var jag genomförkyld...inge kul alls ju=(((*synd om mig*

Just nu är det som sagt mycket som händer och om man inte är stark så skulle man kunna gräva ner sig och deppa ihop helt. Men det ni, de tänker jag inte göra! Jag ser positivt på det hela och tror att det här ändå var bra på nåt vis.
Klart det är jobbigt att skiljas från en person som funnits i ens liv i nästan sex år typ jämt,dag som natt och klart man är rädd för att va ensam.
Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig och då får man face it och göra svåra val.
I allt trassel så finns det ändå några bra saker som gör mig glad inombords. Jag är glad för alla som finns där och stöttar mig. Mina underbara vänner och familjen. Tack för att ni finns!

Det finns två låtar som jag tycker passar in väldigt bra här. Den ena speciellt med Britney spears om man lyssnar på texten. Thats who i feel typ. Den andra är bara fin=)



Mariah Carey - I want to know what love is



Britney Spears - Out from under

Jag är sjuk!

Jag vill på white sensation i Köpenhamn i år. Låten har inget med det att göra men det är bara en låt jag gillar med Tiesto=)




Dj Tiesto feat Kane - Rain down on me

RSS 2.0