Tisdag

Vaknade kl 10 idag. Tyckte det var lagom sovmorgon men efter en kopp kaffe och lite frukost så sitter jag fortfarande här och kliar mig i ögonen och gäspar. Är jätte seg idag!
Kanske blir bättre av en dusch?

Jag vet inte om det bara är på min altan men det är så skönt väder ute. På altanen kan man sitta i kortärmat utan att frysa. Så skönt med lite värme, de gör en verkligen på strålande humör!

Ska jobba hela dagen, från 14-21 =((
Känner mig lite krasslig oxå, kanske därför jag är trött?

Nå vars, lite mer kaffe och lite sol kan ju inte göra saken värre.
Hörs dårå!

Måndag

Vaknade strax före kl 8 imorse. Hade ställt kl på 10 för att få lite sovmorgon, men inte då.
Men iaf så kändes de skönt att kliva upp i tid och se morgonsolen kika fram, känns mildare i luften idag=)
Funderar på att kanske ta en varv runt kvarteret. Jag är inte den som gillar morgonpromenader. Jag går gärna ut och går men då helst på kvällarna av nån konstig anledning. Kanske för att det är mörkt och jag kan gå och spana in i folks fönster?

Planen idag är att träffa Nettiz. Har även planerat att låna mammas bil på em för att åka och handla. Kanske kan slå två flugor i en smäll?
Ska väl ringa Nettiz snart men tror faktiskt att hon sover än. Finns ju ingen anledning att gå upp tidigt när man jämt är ledig. Apropå det så ska jag jobba imorn 14-21. Än så länge enda tiden jag har i april! Lite oroad över ekonomin men förhoppningsvis så kommer det fler tider.

På torsdag så smäller det, då drar jag på kryssning igen med min gulliga mormor. Sven Ingvars spelar, så sannolikheten att det kommer vara så mycket unga är nog lika med NOLL!
Men men, vad gör man inte för sin mormor. Den här kryssningen åker jag främst på för att äta god mat och handla i taxfreen=) Kul kul!

Nu, borsta bissingarna.

Hej hej!
 

Kalas

Herre jävlar! Vaknade för en stund sen och kollade på kl.12.05 visade den. Fick jätte bråttom upp och börja klä på mig. Då slog det med att man ska tom ställa fram kl en timme till så den var över 13! Nu blev det panik bråttom!
Jag ska nämligen ha lite kalas här för släkten och jag har inte gjort ett skit. Det ska dammsugas, skura golv, städa toalett, duschas och fixa sig. Åka och handla för jag har inte ett skit hemma. SNacka om stress! Jag skulle ju gått upp kl 9 imorse. Nu är det bara att väcka Dan och låta han ge sig in i leken, han ska få ta toaletten medans jag handlar tror jag=)

Skriver senare för nu är det brått!

Happy b-day to me

Nattens arbetspass gickbara bra men var jävligt trött på morgontimmarna så det var såå skönt att komma hem och krypa ner under täcket imorse. Somnade bums och vaknade för nån timma sen.
Nu sitter jag med lite kaffe och försöker vakna till liv.
Idag är det nämligen MIN dag=)) Min födelsedag! SÅ grattis till mig dårå=)

Har inte planerat nåt för idag. Är väldans trött efter mina nätter så jag vill bara ta det lugnt idag så ska jag firas senare, kanske nästa helg?
Min kusin fyller oxå år idag, 18 närmare bestämt. Så imorn ska vi dit på middag och fira henne. Grattis Emelie!

Nej nu ska jag vakna till liv och ta en dusch.

Puss puss!

Onsdag

Gokväller!
Här sitter man ensam och jävlig med en kopp te bara för det te finns nåt kaffe här hemma!
Tur att det är lön snart för då jävlar ska jag storhandla allt möjligt gott!

Ikväll eller inatt rättare sagt är det jobb som gäller. Börjar 21 men känns som man lika bra skulle kunnat börja nu med samma för man sitter ju ändå bara och väntar på att gå iväg och jobba.
jobbar två nätter så vi ss på fredag igen. Dagarna går skit fort när man jobbar natt! Skönt med lite kosing iaf=)

De enda vettiga jag har gjort idag förutom att sova länge är att jag har tvättat och rensat avloppet under diskhon där det typ var stopp. Fan va det stank när man skruva bort den där behållaren som samlat upp massa slajm. Fy fan alltså!
Men nu rinner vattnet fint igenom så jag är nöjd med den insatsen=)

Ska hämta sista tvätten och sen blir det tv:n fram tills jag ska jobba.
Ha en mysig onsdagskväll alla!

Kvällens tv



Bara för att jag tycker det är så kul med listor så ska jag göra en nu, eller så kan de bero på att jag inte har nåt bättre för mig=)



Detta är min tv kväll:

18.30 Unga mödrar
19.30 Halv åtta hos mig (denna vecka i västerås)
20.00 Den rätta för Rosing  eller  Äntligen hemma
21.00 Desperate Housewives
22.55 Big Brother (kollar på reprisen från 2004)


Kollar du  nåt av dessa program?


Tisdag

De senaste dygnen har det blivit långa sovmornar och sena kvällar för min del. Känns lite trist att sova bort förmiddagarna när det är så härligt vår väder men samtidigt är det bra att jag ställt om mig lite eftersom jag jobbar onsdag och torsdag natt. Jag får ställa tillbaka mig efter det. Men jag är en kvällsmänniska så jag skagentligen inte klaga, bara så tråkigt att missa solen som sagt.

Idag har det inte hänt ett skit. Har bara varit hemma och knappt orkat klätt på mig. Degar runt  i en stor t shirt/nattlinne och gått mellan tvn och datorn. Får lite smått panik över såna dagar, att man bara "slösar bort" dagen åt ingenting.
Men sen påminner jag mig själv att man faktiskt får ha slappdagar ibland så man får samla lite energi till nån annan dag när det är full rulle=)

Strax ska jag iaf lyfta på röven och förflytta mig till köket så man får nån mat i sig idag å.


Se fram emot nåt kul!

Kom på att jag skulle skriva ett litet tips innan jag går och lägger mig.
Har ju en kategori som heter just "tips" som de knappt är några inlägg i så nu tänkte jag försöka komma med lite tipsinlägg då och då.


Mitt tips för idag är att planera saker. Skaffa en almenacka där du kladdar ner alla dina måsten och planer så har man bättre översikt på vad som händer i veckorna. Försök sen planera in nåt speciellt längre fram så du har nåt att längta till/se fram emot. De behöver inte vara nåt stort som kostar massa pengar som värsta resan. Bara det är nåt utöver den vanliga vardagen, kanske man planerar en fest, en utflykt, bokar biljetter till nån konsert/föreställning, en weekend nånstans eller varför inte hemma spa med några vänner. Såna där smågrejjer är ju jättekul att planera in och så får man gå och se fram emot de datumet. Jag tror man behöver hitta på saker emellanåt för att inte tröttna på vardagarna och sen tror jag det är viktigt att få känna längtan till nåt.

Så nu börjar vi planera in massa roligheter hörrni!

mycket trevligt

Igår vart det vin och tjejsnack hemma hos Tässan. Mycket trevligt=))
Nettiz som förövrigt köpt bil (skitkul för henne!) kom och hämtade mig strax före 20-tiden. Sen parkerade vi bilen hos hennes mamma och promenerade med Roxx som också fick följa med hem till Tässan och leka med hennes hund.
Korkade upp vinet så fort vi kom fram och sen var tjejsnacket igång. Tänk att vi tjejjer har så himla mycket att prata om, de tar liksom aldrig slut=)
Efter nån timme så kom även Tässans jobbarkompis Helena förbi och då tog vi fram spelet  "sanning och konsekvent"(tror jag de hette) inte de man körde som liten utan de här var ett spel med pjäser och spelplan och så visade tärningen vad för kort man skulle ta. Kul vare iaf men vi fuskade och hoppade över alla drygsaker man skulle göra=)
Eftersom jag inte fixat med nån skjuts hem så fick jag ta bussen och dra redan kl tolv. Lite trist kanske men jag var nog rätt trött ändå för när jag kom hem så slocknade jag ganska så fort i soffan med kläder och allt, de var nog rätt lagom att dra hem med bussen ändå. Nettiz hade vist somnat i Tässans säng sen så det var bara T och H som drog vidare vad jag fattade de som. Men tack sötbrudar! jag hade iaf en jättetrevlig kväll med er så det får vi göra om snart och då ska jag planera så jag har en skjuts och slipper dra kl tolv=)

Idag har jag bara degat hemma hela dagen. Tog en sväng med dammsugaren på em men de var väl de typ. En riktig lazy dag med andra ord.

Imorn är det stan med mamma min som gäller. Vi ska gå i affärer och jag ska förhoppningsvis hitta nåt som jag kan önska mig i födelsedagspresent. Sen ska vi käka på Mongoliska, ska bli så gott! Min snälla mamma bjuder=)

Apropå att bjuda, nästa vecka drar jag på kryssning med min snälla mormor som ville bjuda med mig. Vi hade så trevligt sist så det lär ju bli minst lika kul nu. De var visst nåt dansband denna gång oxå som hon ville se men de gick så bra sist så de gör inget. Mormor är så cool hon, hon är så social och börjar prata med folk i alla åldrar och hakar gärna på mig på de jag vill göra och skulle lätt kunna ställa sig och "dansa loss" inne på discot där det spelas allt annat än dansband.
Hon är så "enkel" att umgås med och bjuder alltid på sig själv. Det känns verkligen inte som man åker med sin mormor. Åh vad jag älskar min mormor! Hon har nästan varit som en mamma för mig eftersom jag bott hemma hos dom och kan prata om precis allt med henne. Fan va kul det ska bli. Älskar att ha nåt att längta efter och se fram emot. Då blir dom tråkiga vardagarna helt plötsligt mycket lättare att genomlida.

Nu är det verkligen på tiden att jag hoppar i säng, såg just att kl var lite för mycket.
Mamma hämtar mig redan kl 10 och jag ska hinna duscha och dona innan dess. Bums i säng!

Natti natt mina små änglar ;-)


Torsdag

Hade så svårt att somna inatt. Var ju inte alls trött efter att ha jobbat mina två nätter. Inte det lättaste att bara ställa om sig sådär.
När kl var nästan fem på morgonen så bäddade jag ner mig i soffan och satte på en film att somna till och de lyckades, somnade innan filmen ens hade börjat=))
Vaknade runt lunch idag med världens huvudvärk. Den har inte försvunnit än! De är den där jobbiga sortens huvudvärk som typ sitter i pannan och bankar sönder mitt huvud. Har tatt två alvedon så den borde ju försvinna snart..
Lika fint väder idag som igår, men jag var faktiskt ut och kände på luften och de blåser iskallt ju!
Blir nog en inne dag för min del. Om jag har alla ingredienser till nåt så vill jag baka.
Vad kan man annars göra för kul som kostar gratis?

Onsdag

Nu var mina två nätter avklarade=)
Sov ända till 15.30 idag. Så nu är jag utvilad men frågan är bara om jag kommer kunna somna ikväll?
Tiden på jobbet har gått super fort och det har varit två lugna nätter.Skönt!

Ser att solen lyser ute. Har sovit bort en vårdag! Hoppas det blir lika fint imorn oxå, då ska jag gå upp tidigt!
Jaha, vad ska man göra ren av denna dag då?
Ligger ju några timmar efter, har precis fått i mig lite kaffe och nu ska jag klä på mig. Ringa Nettiz kanske?
Vill shoppa kläder men för vilka pengar? Kan inte nån snäll jävel skänka några tusen till mig bara sådär. De skulle va schysst!

Fan, det är redan onsdag. Halva veckan har försvunnit. Snart helg igen=))

Ny vecka

Nu är vi inne i vecka 12. Tänk vad veckorna går fort hörrni!
Helgen blev väldigt lugn men fan va fort den gick den med. Bara försvann ju!
Skulle ha jobbat i lördags men kände mig krasslig så jag blev hemma. Fick lite dåligt samvete för dom pengarna man förlorar på en helgdag men nu fick jag två nätter istället. Ska jobba inatt och nästa=) Det ger ju lite mer pengar tom!
Men det var nära att jag missade tiderna för jag låg och sov när förfrågningarna kom menn Dan var lätt väckt och vaknade av sms:en. Tack babi!
Så nu blir de lite ändrade planer för dagen. Blir bara hemma och ta det chill, ska försöka ta mig en tupplur på eftermiddagen också så att man orkar med natten. Baka ska jag iaf göra, de är ju inget ansträngande precis.

Förresten, viste är det härligt att snön börjar försvinna mer och mer?!
Våren är så välkommen så! Nu vill jag gå ner med vinterkläderna i källaren, bort med alla tjocka kläder. Fram med vårjackor och vårskor!


Chillidill

Sitter och slappar här med ett glas päronsaft. Väntar på att tvätten ska torka så jag kan hämta upp den.
Det fina vädret gjorde mig på bra humör och jag fick tom med Dan ut på en härlig promenad.
Det var ju kanske inte lika varmt som det såg ut att vara bara för att solen sken, men de trodde Dan som körde på riktig vår-look. Solbrillor och utan jacka. Själv pälsade jag på mig vinterjackan och halsduken och de gjorde jag rätt i, de var faktiskt kyligt ute så jag frös om händerna. Dan frös nog lite han med men trotsade kylan och fick gå och frys istället. Gick inte så lång promenad som tur var.
När vi kom in så lagade jag god lax i ugn, potatis och hollandaissås. Kastade även ihop två olika sallader. En vanlig till Dan och en bönsallad till mig. Om ni gillar bönor så kommer ni älska min bönsallad. Jag gör alltid iordning en stor skål för den håller sig så länge i kylen och blir nästan godare några dagar senare då alla smaker från vinägretten och löken fått blanda sig.
Jag älskar bönor, alla sorters och skulle i princip kunna leva på dom. Kidneybönor vart det idag iaf. En favvo!

Dagens måsten som var städning och tvätt är färdigt så nu ska jag bara chilla! Dan glor på nån film på stora tv:n så jag får ta sovrummet om jag ska kolla på nåt. Kanske ska kolla igenom min byrålåda och köra lite rensning. Har så mycket smycken och grejjs att jag inte hittar allt och glömmer bort vad jag har för nåt. Dags att gå igenom allt kanske.
En annan sak jag vill göra är att baka. Men jag har dåligt med ingredienser till nån bakning, dåligt med pengar också men ska köpa lite bakgrejjer imorn. 50 spänn har jag iaf och de lär ju räcka. Får se vad jag bakar för kul. De var ju ett tag sen jag la in lite goda bakrecept och självklart kort ska tas=)

Ha en evlig söndag förresten!

Vår

Vilken skräll de blev i Melodifestivalen igår. Trodde aldrig att "operalåten" skulle vinna!
Dan höll på snälla snälla medans jag hade flera favoriter, men inte vinnarlåten. Hellre kunde Caroline ha fått vinna!
Men det är väl samtidigt kul att i skickar nåt annorlunda som opera till Moskva. Den kanske har en liten chans?

Idag skiner solen och man får riktiga vårkänslor av vädret. Satt ute på altan och drack mitt morgonkaffe med jackan på men solen värmde så jag var tvungen att ta av mig. Det är så härligt med fågelsång och asfalten börjar titta fram nu när snön börjar smälta bort. Då är det vår!

På dagens så står det tvätt och dammsugning. Igår kväll var jag så duktig så jag gjorde rent alla skåpluckor i köket, de är lite dumt att ha vita köksluckor för allt syns ju på dom och nu var det ett tag sen jag våttorkade dom så de blev en stor skillnad. Hamnade en del smulor och skit på golvet men de fick jag spara tills idag. Inte så smidigt att dra fram dammsugaren kl 20 en lördagkväll. Men idag ska Tuss få mat =)

Nu ropar Dan så bäst att kolla vad han vill.
See ya later

Myskväll

Lite dålig uppdatering här.

Idag är det lördag och det  känns verkligen skönt.
Igår jobbade jag 8-21 med två timmars rast iof men dagen blev lång och inte mycket annat hanns med.
Så idag känner jag mig rätt seg, lite sjuk men jag njuter av att bara vara

Ska försöka snygga till lite här hemma först för att sedan bara slänga mig i soffan med gott samvete och bara njuta resten av kvällen. Kan liksom inte riktigt koppla av och må bra om jag inte har det fint omkring mig=)
Sen blir det myskväll framför tv:n med tända ljus och massa gott . Jag och Dan ska kolla på Melodifestivalen. Måste ju faktiskt se finalen ju!
Fick låna grannens bil så vi drog och handlade på eftermiddagen. Blev både chips, godis, grönsaker och dip som tilltugg till kvällen. Känner mig lite nyttig iaf med grönsakerna, även om allt kommer sköljas ner med litevis av Coca-cola..
På måndag ska jag faktiskt försöka börja äta mer hälsosamt.(har väl sagt måndag dom senaste veckorna nu..)   
Soft som fan iaf med lördag. Jag älskar hemmakvällar!




Dra på stan

Det blir en dusch nu och fixa mig lite. Sen drar jag ner på stan och lämnar tillbaka byxorna så har jag helt plötsligt lite pengar i plånboken=)
Ska kolla efter ett nitskärp oxå. Hittade ett igår som var så snyggt men de fanns bara i brunt. tror jag vill ha svart?
Ska kika runt lite och se vad som finnes=)
Fan vad jag glad man blir av att shoppa. Fast idag blir det bara titta UTAN att köpa nåt! Meningen är ju att jag  komma hem med mer pengar än innan för annars skulle jag aldrig lämna tillbaka  brallorna=(

Vad gör du idag då?
Jobbar gör säkert dom flesta.
Jag är lite sugen på att baka nåt gott senare idag.

Nej nu måste jag in i duschen!  

Torsdag

Oj vad den här veckan har gått fort! Fredag och helg imorn=))
Jag har varit ledig en hel vecka men ska jobba två pass imorn, först 8-12 och sen 15.15-21. Får lite smått panik när jag är ledig flera dagar eftersom jag inte vet när jag får jobba och pengar är ju nödvdigt för att klara sig.

Vad har jag gjort i veckan då?
Jo, de har blivit rätt mycket stan faktiskt. Var på stan i måndags och handlade lite nödvändiga saker men som vanligt så kommer man hem med mindre nödvändiga saker oxå. Det är inte lätt de där med fönstershopping. De blev några nya toppar och två par örhängen. Kan glädja mig med att allt var på rea iaf=)
Igår vart det stan igen. Följde med Dan till af för att efter det gå och käka kinabuffé. Borde egentligen snåla med sista slantarna och lägga på viktigare saker men för stunden kändes det jävligt viktigt att få i sig lite friterad fisk. Fan va dum man är! Innan vi gick mot bussen slank jag även in på Gina och bara råkade hitta ett par svarta rippade jeans som jag var tvungen att köpa.  Ännu dummare jag!
Men idag har iaf förnuftet kommit ifatt mig så brallorna åker tillbaka, maten blir lite svår att återlämna så de får ligga kvar i magen. De var ju iaf jävligt gott igår=)

Vill sola idag. Frågan är bara om ja ska gå nu på morgonen eller om ja ska ta det ikväll. Det lutar åt ikväll. Har fått höra att dom byter rören oftare på baldershage så jag ska nog ta mig en promenad dit. Även om det är dyrare där än på jobbet så måste det vara bättre att bli brunare. Jäjä vi får se hur jag gör.

Nu ska jag käka en lång frukost framför tv:n=)

Ha de toppen


Måndag

Helgen vart lyckad.
Tog det bara lugnt i fredags eftersom jag jobbade till 21 och var rätt trött när jag kom hem.
Hade inga planer alls för lördagen men de är just då det brukar dyka upp nåt kul sådär spontant.
Dan drog hem till Josef för att dricka öl och spela tipset så blev helt solo här hemma.
Drog hem till mamma och pappa och käkade där och kolla lite på andra chansen i melodifestivalen tills Tässan messade och övertalade mig att komma dit och dricka vin med henne. Va först inte alls sugen på att dricka men kvällen blev lyckad och jag hade skitkul!=)
Dagen efter var inte alls lika kul. Sliten och bakis kan man nog kalla det. Spydde hela dagen!
Så fort jag drack eller åt något så var det bara att springa på toaletten men jag var törstig precis hela tiden men fick sitta och smutta i mig vätska för att inte spy. Ett tag började jag fundera på om det kunde vara magsjuka eftersom jag inte brukar spy så där mycket om man är bakis och så himla bakis var jag faktiskt inte.
Idag har jag bara spytt en gång tack och lov. Har fått behålla frukosten och en tallrik glass iaf. Ska snart börja med maten så vi får se om den får ligga kvar i magen. Ska äta lite försiktigt. Det är så jävla äckligt att spy, speciellt när det kommer ut genom näsan oxå! Usch och fy!
Nog om spyor nu!

Imorn kanske jag ska på stan med mamma, hon ville bjuda på lunch och gå i affärer vilket jag knappast tackar nej till. Men inget bestämt än, hon skulle ringa senare om vilken dag de blir. Om de inte blir imorn så blir det nog stan ändå för min del, snackade med Tässan och hon var på. Älskar att käka ute!
Försökte få tag på Nettiz tidigare men har inte fått nåt svar. Stackarn kämpar väl med hennes syrras rum som hon gör om. De tar ju sin lilla tid men jag är övertygad om att det kommer bli skitfint för Nettiz är så duktig hon!
Var ett tag sen vi sågs så vi måste göra nåt snart. Tycker hon ska följa med på stan hon med=)

Nu ska jag börja med maten. Grillkorv och pommes blir det. Gjorde även en pizzasallad igår som har fått stått och dragit åt sig i kylen så den är nog perfekt syrlig och saftig idag. Älskar pizzasallad!!
Nej, nu kurrar min mage bara för jag tänker på mat=)

Hej med er så länge 


Skönt med fredag

Igår gick jag och la mig skita tidigt!
Vaknade nu för en timme sen kanske så jag har verkligen fått mina timmars sömn plus mer=)
Jag tror humöret är lite bättre idag, vågar inte säga för mycket än men det känns som det iaf. Får se om nån timme när man vaknat till ordentligt.
Igår när jag var inne i stan så köpte jag med mig en sån där liten mini-yogurt grej som man ska dricka varje morgon som tar bort massa bakterier i magen. Actimel tror jag den hette. Nån som provat? Ja ska ta den snart så får vi se vad de smakar. Börjar iaf med min traditionella frukost först=)

Måste städa idag. Vill ha fint inför helgen=)
Börjar jobbet 15.15 idagch jobbar till 21. Blir nog lugnt sen även om jag känner nu för att göra nåt men jag har inte hunnit köpt nån alkohol så på den fronten blir det lugnt.

Jag säger bara, jag önskar INGEN att må så här piss som jag har gjort men de börjar som sagt bli bättre. Vilket jävla helvete att genomlida men man får skylla sig själv!

Blä torsdag

Ingen bra start på dagen. Vaknade halv åtta och gick upp då. Kände mig frussen och allmänt seg. Tog en dusch men det blidde inge bättre för det. Har ätit frukost men blev inte mätt. Har druckit kaffe men inte fan är jag nå piggare för det.
Ibland är verkligen inget bra och det verkar vara en sån dag idag.*suck*

Funderar på att dra ner på stan med Dan och äta nånstans. Kanske blir på bättre humör av lite fönster-shopping?

Hoppas din dag är bättre=)

Tisdag

Åh vad skönt det var att komma hem från jobbet idag! Sov dåligt inatt så var inte den piggaste imorse men nu känns det bättre.
Jobbar ett kort pass imorn så det är soft, bemanningstjänst ringde nu på em så de är bra de jag tackar ja till alla timmar jag kan få!
Tror jag ska lga mig i soffan med en påse godis nu och läsa lite. Läser alldeles för sällan så det är på tiden!
Dan är med polaren inne i staden så man ska väl njuta av lite ensamtid eller är det inte så?
See ya later...


Sova sen jobba

Fy farao (låter inte så fult) vad jag skriver tråkiga inlägg nu för tiden. Jag ledsnar själv samtidigt som jag skriver dom!
Förstår inte varför folk ens läser, inte just för tillfället iaf. Helt värdelöst!
Jag har noll inspiration, ingen motivation och dåligt med bilder. Det enda jag skriver är typ vad jag gjort idag osv. Men för tillfället så får det vara lite dagbok över det hela för ja vet inte alls vad jag ska skriva om.
Bloggen är ju faktiskt för min egen del och jag får skriva vad jag vill=P

Ska bättra mig så fort det blir vår och en glad sprudlande brud träder fram med sin kreativitet.Hehe=)

Nu blir det iaf sängen r min del. Jobbade till 21 och det tog dessa timmar att varvner. Nu måste jag panik somna för att orka upp imorn, börjar kl 7! My God vad trött jag kommer vara!
Börjar bli lite nya vikarier på jobbet förresten, började en tjej idag som typ bor granne och är lika gammal så nu slipper jag vara yngst på jobbet.Jippie=)
Nettiz, jag tror du vet vem det är=)

Sängen var det nu ju..Zz

Kom-ihåg-lapp: Måste även fixa ny kamera!!!

Hemma igen

Det gick fortare än jag trott att åka fram och tillbaka stockholm=)
På vägen hem så stannade jag och mormor till i hummelsta och köpte lite godis iaf. Måste ju fylla på lagret här hemma.haha!
Sen åkte vi hem till mormor och hämtade lite mat i hennes frys. Hon är så söt min mormor, hon lagar storkok och fryser in i små burkar som hon sen skriver namn på till alla barnbarn . Hennes köttbullar är det godaste som finns och de skulle jag aldrig lyckas klå! Fick även massa nybakt bröd=)

Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Har ingen lust alls men de är nåt man måste bara så pengarna rullar in.
Får längta tills kl ir 21 och jag slutar=)

Taxi

Nu drar jag fram och tillbaka till stockholm. SKa skjutsa stackars morfar som ska opereras och blir kvar på Karolinska tills på onsdag. Ja ska ge han styrkekramar och tänka på han!
Sen blir det att gå och jobba på en gång nä jag kommer hem. Fullt upp alltså!
Hörs!

Åka till IKEA

Idag skiner solen. Åh vad härligt! nu laddas vi med massa ny energi.
Harr nyss ätit frukost och nu mumsar jag på en twix från godispåsen=)
Dan sover än men jag ska väcka han snart för idag ska vi till IKEA!!!
Jag älskar ju IKEA, min favoritaffär. Man hittar alltid nånting, kan omöjligt gå tomhänt därifrån.
Jag ska fylla på med det vanliga som brukar följa med därifrån, värmeljus, servetter, doftljus, glödlampor och sängkäder.
Sen är jag ute efter en ny datalampa och kanske en stol. Har dom musmattor på ikea? isf behöver jag en sån också=)
Har mutat Dan med att vi köper korv efteråt=) Han är som ett litet barn ibland, lätt och behändig att ta med sig..kan ju alltid skicka in han i lekrummet medans jag handlar annars. haha!
Apropå barn så ska jag nog laga lite frukost åt han och se till att han vaknar. Puss puss!



Min lördag

Ibland är det bara så jävla skönt att bara slappa hemma på helgen och så känner jag idag.
Tog en rejäl sovmorgon, åt en sen frukost, tog en lång dusch och gått omkring i myskläder halva dagen. Så skönt!

Efter maten så åkte jag och Dan in till staden för att köpa massa godis till kvällen. Blev två stora påsar lösgodis från Kalasgott för 150 spänn. De går fan inte att plocka lite godis när det finns så många sorter att välja mellan=)
Så nu lär det ju räcka ett tag iaf. Dum jag var då. Ska skjutsa morfar till stockholm på måndag och då hade jag tänkt handla godis i hummelsta när man ändå är där men nu har man ju godis så det räcker och blir över.
När jag var liten och sov borta hos mormor så spydde jag varje gång jag var där för jag fick så mycket godis och skit. Fanns liksom inget stopp på mig jag bara åt och åt för det var så gott haha, har nog alltid varit jävligt glupsk och så är det fortfarande ibland men jag försöker att äta lagom av allt jag äter så man slipper magknip. Men mat är ju bara såå gott!

Ikväll blev det ingen lyxmat direkt, köpte med oss kebab med bröd efter vi handlat. Orkade inte ställa mig vid spisen nå mer idag, jag har varit riktigt lat idag vilket man får vara ibland!
Kollade lite på Melodifestivalen. As dåliga låtar i denna delfinal, fanns liksom ingen som ens funkade liti mina öron. Dom SÖG allihopa!
I finalen så hejjar jag iaf på EMD och då kan jag ju meddela att de är inget jag lyssnar på i vanliga fall men deras låt var bäst av alla bidrag iaf enligt mig!
Dan blev tvingad att se skiten han med men fick välja program efter det så nu är vi kvitt!
Nu är nog Rambo filmen slut så jag kan återgå till tv:n jag med=)

Ska värma lite matrester från lunchen, skulle egentligen vilja ha en räkmacka men jag har inga tekakor hemma. Fan va gott det hade varit!

Puss puss!      /Carro



RSS 2.0