kväller

hjälp vad trött jag är!
måste vara värmen som gör en så här utmattad för varmt som fan är det också, vet inte hur man ska kunna somna i denna bastu? Takfläkten i sovrummet är lite glapp så den slår i på nåt ställe så det låter för jävligt varje varv den snurrar.

Blev så sugna på kebab till kvällsmat så vi tog sista bussen in och käkade på sippan (bästa stället i stan).
Sen tog vi 21.15 tåget hem och fick åka gratis för tåg tanten var helt kockobello=P
Vi satt längst fram i tåget och dörren var öppen in till lokföraren så Dan fick för sig att filma honom när han "körde" tåget. Lokföraren märkte ingenting fast Dan stod bakom ryggen på han..haha. Coolt att se hur dom "kör" dessa saker och dom hade bara typ en joystick som dom ökar farten med.
Vi filmade hela vägen och gjorde en egen dokumentär på vägen hem..haha. Om jag lyckas fatta hur man lägger in den så ska jag fan göra det=P

Nu är jag så trött så trött. Imorn är jag ledig men ska upp tidigt ändå. Först följa med Dan till ams efter 9, sen ska vi efter skor till Dan och jag kommer säkert hitta en miljon saker jag vill ha men här är det köpstop!
Strosa runt lite på stan är iaf trevligt och sen blir det säkert lunch nånstans. Ska iaf bli skönt med lite sovmorgon och ledighet i nån dag=)

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv tills ögonen går i kors.

Natti natt

ny vecka

idag är det måndag och ny vecka IGEN!
Hela juni har gått så himla fort så man knappt hunnit med.

Idag har jag jobbat mellan 7-14 och nu är jag ledig några dagar. Jobbar bara natt ons-tors och sen dag på lördag så det blir en soft vecka. Alldeles perfekt med detta underbara väder=))
Höll på att avlida igår på jobbet. Det var ju varmaste dagen i år och att jobba mellan 7-21 i varma jobbkläder och med skinkiga(stavning?) boenden  är ingen höjdare så nu ska det va skönt med lite ledigt och få njuta av värmen sista dagarna för jag tror att det kommer vända snart så passa på nu!

När jag kom hem från jobbet idag så hade Dan förberett med filtar,badlakan, korsord och vattenflaska ute på baksidan så vi kunde lapa lite sol. Hann väl ligga i ungefär 20 min innan grannen kom brummandes med gräsklipparen. Typiskt va!
Så nu väntar vi på att han ska klippa färdigt så kanske vi hinner sola ett tag till innan det är dags för middag.

Nu ska jag uppdatera mig i bloggvärlden så återkommer jag säkert senare. Ska försöka skriva lite oftare här så ni får ta del av mitt såå intressanta liv..haha=) Eller så var det inte så..

Ta de lugnt så länge!

kväller

nyss hemkomna från en underbar grillning hos svärmor och svärmormor=))
vi grillade kycklingfiléer och åt jättegod pastasallad till och drack gott vin. Sen blev det glass och jordgubbar till efterrätt. Så sommar!
Dom reade ut jordgubbar för 15 kr/l på ica maxi häromdagen så jag har fyra liter här hemma som vi frossat i dom senaste dagarna. Det är bara så gott så man kan inte äta för mycket av dessa röda sötisar!
På g in idag så stannade vi till vid sjöhagen för att köpa lite chips och läsk och då mötte vi på sanne my love. Blev så glad att se henne för det var verkligen längesen nu. Vi bestämde att vi skulle ses i veckan för nu jävlar kommer vi inte undan. Vi är så dåliga på att träffs fast vi ofta pratar om det..haha. Men nu har dom semester och jag är ledig en hel del i veckan så nu ska vi ses och det ser jag fram emot!

Nu blir det chill resten av kvällen för imorn börjar jag jobba kl 7 och jobbar till 21. Längsta passet!
Har iaf laddat upp med massa gott framför tv:n så mig går det ingen nöd på.

Älskar er mina goa vänner!

Lördag

Denna vecka har mest bestått av jobba jobba jobba. Ledig idag bara så nu njuter jag!
Igår slutade jag kl 13, skönt en fredag=)
Så efter jobbet gjorde vi oss iordning och drog hem till min familj och tog en kall öl där.
Sen åkte vi allihopa ner på stan och gick ut och käkade middag på nån restaurang och drack några öl där och träffade på två skitsköna killar som Dan bytte nr med.
Efter de så skildes vi åt från mina föräldrar och tog en runda på festivalområdet. Hittade ett skärp och en klocka för billig peng. Sen gick vi vidare in till stora scenen och öltältet och tittade på bla Måns zelmelöv och drack öl.
Efter det så drog vi vidare och mötte upp johan och tommy innan vi tog bussen hem. Hann även köpa med mig lite godisremmar och taimat så jag var tvärnöjd efter det=)

Idag är vi bjudna hem till inga-lill för Dannes mamma är i stan denna helg så vi ska dit och käka. Sen lär det bli en lugnare kväll eftersom jag ska jobba imorn bitti=(

Får se om vi drar och badar nu eller om vi bara ska va hemma och chilla?
Underbara väder vi har iaf, kan inte sitta inne nu ju!

Åter vardag

Jaha då var man hemma igen från en underbar vecka i Turkiet!
Jag längtar tillbaka så sjukt mycket och har bestämt att dra tillbaka i slutet av sommaren om ja spar ihop pengar=)
Bilder och mer om resan kommer sen i ett eget inlägg.

Nu har iaf dom första på jobbet gått på semester så nu har jag jobb hela sommaren lång. Känns väl sådär men det ger pengar iaf så man kan dra utomland=)hihi

Idag har jag ängnat hela förmiddagen åt att tvätta alla smutskläder och de va en hel del både från turkiet resan och Dan som byter kläder stup i kvarten*puh*
Sen har jag legat på altan och pressat för idag är det fint väder och de ska man ta vara på så inte brännan försvinner allt för fort. Jag tog med mig solen tillbaka från turkiet. Hörde att det varit skitväder här hemma hela veckan, men nu börjar de ju bli finare=)

Nej nu ska jag pula med det sista tvätten innan jag går till jobbet och sliter ända tills ikväll=(( Vill inte!

I helgen är det förresten Västerås Cityfestival, den ser jag fram emot väldans mycket=))

kisses and hugs from meee!

Turkiet here i come!


Bild från alanya dit vi ska. Bilden är lånad från goggle.



Då var det snart dags då=)
Inatt drar jag till varmare breddgrader. Ska bli såå skönt att slippa sveriges skitväder!
Väskan är packad och ikväll ska jag gå igenom checklistan så man fått med allt. Börjar känna av resfebern.haha!

Dan´s mamma är på väg till västerås över helgen så ikväll blir det middag med dom hos Dan´s mormor. Skönt att få äta borta och slippa tänka på vad man ska laga för nåt här hemma=)

Nu är det bara flygningen kvar som oroar mig men förhoppningsvis så ska det hjälpa med lite lugnande.

Nej nu ska jag snygga till mig lite och bädda sängen.

Hoppas inte vädret är alltför dåligt här hemma medans jag är borta i värmen.hihi=)

Ha det super så hörs vi om en vecka!

Ps. grattis till alla studenter idag, synd bara med vädret=(

Onsdag

gäsp vad jag är trött!
Började läsa en bok igår kväll som höll mig uppe alldeles för länge så jag somnade inte förrän efter kl 02!
Har iaf börjat läst "Snabba cash" som Dan rekomendera. Vill ha med en bok till Turkiet och då är det ju bäst att börja läsa den här hemma och se om det är nåt att läsa så jag har chansen att byta bok innan jag åker. Men hoppas den är bra, den verkar bra! Vi har andra delen oxå så det blir att läsa den sen=)
Dan tycker att jag är så osmart och att jag behöver läsa mera..haha. Läslusen Carro=P

Idag ska jag jobba mellan 12.30-16.30. Värsta mini passet. Men de passar bra för jag har andra saker att göra dagarna före resan.
För var dag som går så kommer jag på nåt mer jag inte packat ner. Måste sätta stopp snart så det inte blir för mycket skit bara för att jag tänker så mycket.

Jag funderar även på att strunta i att dricka innan flygningen (det som funkar för min rädsla) Planen lyfter redan kl 8 på morgonen, inte så kul att vara packad då och komma fram lagom till lunch och vara bakis där nere i värmen. Istället kanske jag ska prova lite lugnande. Sist jag flög hem från grekland fick jag xanor av mormor men de funka inte ett skit så jag ska trippla dosen denna gång så borde det hända nåt iaf=)
Vägrar vara "normal" på resan då jag vet att jag kommer panika i planet. Helst av allt skulle jag vilja sövas ner och vakna lagom till landingen. De skulle vara perfekt!

Nej, nu ska jag äta min frukost och sen ta en dusch.

Puss på er babes!

Tisdag

Sovit som en gud inatt men vaknade med världens ryggont i sidan av ryggen. Trodde de skulle försvinna av sig själv men det gör fortfarande ont!
Sitter och dricker en kopp kaffe och väntar på att kanske det onda ska försvinna så jag kan börja städa. Jag är nämligen bara ledig idag och hade planerat en riktig städ dag men det var ju typiskt att ryggen kom*suck*
Får göra så gott jag kan om det inte försvinner för här måste det städas!

Igår var jag på stan och inhandlade det sista till resan så nu är jag redo. Bara en sak kvar men de ska jag fixa imorn tror jag!
Skönt att kunna stryka ännu en sak på listan.

Nu ska jag fylla batterierna med en till kopp kaffe och cigg.

Söndag

Den här helgen har varit en lung hemma helg med dåligt väder.
Igår så hade vi grillparty med föreningen. Det bjöds på hamburgare och korv med tillbehör och cider eller öl och fika efter det. Otur att vädret inte var det bästa men dom hade dukat så fint med borden under den stora kastanjen som skyddade rätt bra mot regnet. Det var jag, Dan och alla pensionärer typ..haha. Men det bor mest äldre här och dom tyckte det var så roligt att vi unga också kom och var med=)

Har hämtat resväskan hos mamma också så nu har jag börjat förbereda lite med packning och kollat ut vad jag ska ha med och så. Ska verkligen bli underbart att få komma iväg utomlands en vecka och bara njuta av sol, värme och god mat, det kan behövas för att ladda batterierna och sen jobba hela sommaren!
Men ju närmare vi kommer resdagen ju mer nervös blir jag inför flygningen. Jag hatar verkligen att flyga fast jag gjort det massor med gånger så kommer jag aldrig över min flygrädsla!
Förstår inte att jag utsätter mig för det igen när jag varje gång säger -" det här var sista gången jag satte mig i ett plan, aldrig mer!" Men vill man utomlands så har man inte så mycket val. Bara att pina sig igenom och försöka tänka att man snart är framme=)

I veckan kommer jag nog ha fullt upp. Ska jobba dagarna innan jag åker och innan dess måste jag hinna inhandla lite saker till resan som solfaktor, pass mm. Sen ska jag hinna tvätta och städa men städa hade jag tänkt göra idag nu innan jag börjar med maten. Eller mat först sen städ=)
Ska även försöka klämma in en fika med Barbro innan jag drar eftersom det aldrig hanns med förra veckan.
Jaja vi får se vad jag hinner med helt enkelt.

Bakade kolakakor imorse så snart kommer grannen hit och fikar.
Men nu är jag hungrig så ska försöka kasta i mig nån mat först.

Puss!

Längesen

Jo, dax att lägga in ett nytt inlägg kanske?

Har ju varit ett himla fint väder senaste veckan så humöret har varit på topp!
Förra veckan bestod mest av jobb jobb jobb och sen han jag med en dejt på stan med Fia. Vi skulle shoppa inför våran kryss men tyvärr så drog sig typ alla ur så det blidde inget av det. Vi bokar en egen kryssning nästa gång tycker jag!
I helgen blev det lugnt på fredagen. Köpte hem massa gott och kolla film.
På lördagen så blev det utgång med Fia, Emelie och hennes kompis. Först gick vi till Konrad för att Emelie och hennes kompis kom in där men vi var bara där i typ 10 min för det var rätt så lite folk. Men barbro var där iaf=)
Vi gick vidare till pluto istället och där blev vi kvar resten av kvällen. Kände inte så många där heller men det var trevligt att komma ut en sväng iaf. Sen blev det donken innan Rungen kom och hämtade oss och skjutsade hem alla. Tack snälla för skjutsen! Skit snällt av han ju!

Idag är det regn och kallare ute. Kanske behövs efter senaste dagarnas hetta. Men bara nån dag sådär sen får gärna värmen komma tillbaka.
Snart ska jag åka in till stan med mamma, måste hitta en bikini innan jag åker! Den jag har nu är iof ganska ny men halva bröstvårtan tittar liksom ut om man inte rättar till bikinin varannan minut typ. Inte så bra att fläscha dom stup i ett.
Så nu väntar jag bara på att morsan ska bli klar så vi kan dra. Passar perfa att gå på stan en sån här regnig dag. Sen blir det städa eller tvätta på em.

Ikväll ska jag belöna mig med en skål jordgubbar och glass. Jag har ätit jordgubbar i tre dagar nu så jag tror jag är beroende=) Det är ju bara så gott och det är omöjligt att inte köpa en ask när man går förbi dom utanför affär´n!

Nej, nu har jag svammlat klart.
Hit med lite stålar så ska jag se till att dom kommer till användning=))

RSS 2.0