Torsdag

Tjaba!
Har jobbat idag mellan 13-21. Jobbade med bästa Maria, hon är alltid så himla snäll och det är skönt att jobba med na=)
Timmarna rullade på av sig själva och allt gick som det skulle utan några värre utbrott bland dom boende. (För dom som inte vet så jobbar jag med psyk sjuka människor)
På em så gick Maria och hämtade sin hund Axa så vi fick lite extra hjälp, dom boende älskar hundar=)hihi..

Imorn är jag ledig igen men sen jobbar jag lördag. Känns inte alls kul att jobba så här happigt, nån dag där och nån här. Jag vill gärna jobba mina dagar i streck och sen njuta av en ledig helg. Men men vad gör man, bara att ta dom tider som finns. Så är det att vara vikarie. Men snart är det sommar och då blir det jobba på schema=))

Längtar som fan tills nästa vecka gör jag plus att jag är ledig (som det ser ut nu) hela veckan!

Nu ska jag käka lite glass och mysa ner mig i soffan. Chillidill på er!


Tisdag

Tog lite sovmorgon idag och gick upp runt 11-tiden. Varför gå upp tidigt när man ändå är ledig?

Har iaf nyss käkat en sen lunch. Orkade inte göra nåt komplicerat så det blev korv med bröd. Lyxade till det med lite egengjord gurkmajonäs så det inte skulle bli så torrt. Helt okej lätt lunch!

Tänkte tvätta idag men det fanns inga tider lediga. Så typiskt när man väl känner för att tvätta.
Bokade in en tid imorn em men imorn är imorn och då kommer jag säkert inte alls ha lust med nån tvätt*suck*

Sitter här och är lite rastlös, vet inte vad jag vill göra.
Kanske cykla in till skälby? Men jag vet inte hur säkert vädret är, ser lite mörkt ut på himlen och jag pallar fan inte med nå regnskurar när jag är ute och cyklar. Men godis sugen är jag som fan. Vi får se hur det blir..

Förresten så fick jag ett trevligt telefonsamtal idag som gjorde mig otroligt glad. Berättar mer om det sen när det är spikat=) hihi..


Önskar att Nettiz kunde höra av sig men hon verkar inte vilja göra det av nån anledning som jag inte har en aning om varför?...

Nej nu ska jag plocka undan lite i köket.

Puss!

 

Regnig måndag

Godagens!
Helgen har bjudit på massa sol och värme = UNDERBART!
Tråkigt bara att jag jobbade hela dagen i lördags när det var så fint. Kollade ut genom fönstret och avundades alla folk som var lediga och ute i solen. Fick sån lust att bara slita av mig jobbkläderna och lägga mig ute på gräsmattan och pressa lite. Det blev ju inte bättre av att Sepidehs kille ringde och frestades med att han satt på löga och käka sallad.

Som tur var bjöd även söndagen på sol så jag fick njuta av den då. Vi var hem till min mormor och morfar och grillade oxfilé med släkten. Satt ute i bara halterneck-linne och tyckte ändå det var varmt. Varmaste dagen hitills?

Efter middagen så skjutsade pappa hem oss och vi tog en liten promenad. Åh, vad jag älskar när alla blommor börjar slå ut och allt blir grönt. Jag blir helt lycklig av alla dessa dofter!
Senare på kvällen tog vi en cykeltur in till staden och hamnade på Djäkneberget. Tog lite kort med mobilen som jag ska försöka få över till datorn men har inte lyckats än. Det blir nåt fel vid anslutningen=(
Ska försöka trixa lite mer så kanske det går tillslut=)

Idag har det varit en riktig innedag. Har rensat lite i garderoben och är fortfarande inte klar.
Det är en del att gå igenom och provas. Hittar kläder jag inte ens viste fanns.
Har helt enkelt för liten garderob och för mycket kläder men nu ryker vissa plagg och annat ska ner i källaren. Tar sin lilla tid men det är skönt när det är gjort=)

Nu ska jag fortsätta med garderoben och sen blir det mat. Korvstroganoff med ris, mumma!

Hoppas du haft en bra dag=)

Puss och Kram Carro
 

Tisdag

Vaknade av gräsklippan imorse. Nu doftar det så där underbart gott från nyklippt gräs! S o m m a r !

Missade ett viktigt möte imorse men hann ringa och förklara läget så vi tog det på telefon istället.

Satt och tänkte på gamla högstadietider, när vi gick på bäckbyskolan, hur sjukt kul man hade då. Alla tokigheter man gjorde och hur enkelt livet var att leva. Minns ni?
Nu är livet lite mer komplicerat och man måste vara vuxen och ta massa ansvar. Bättre förr?

Idag har jag inte bestämt vad jag ska göra. Kanske hem till mamma om mina skor kommit. Ska ringa och kolla..
Om jag inte drar dit så är jag öppen för förslag. T messa igår så ska messa tillbaka till henne iaf men först ringa mamma min.

Jobbar bara en dag den här veckan. illa!

Skön tisdag iaf=)



Var medelmåttig

Åter måndag och vädret är lika med mulet. Trist!

Helgen gick ju fort. Jobbade natt i lördags så de är nog därför och att man sover bort halva dagen.

Vaknade strax efter sju imorse av tre stycken jobbförfrågningar, fick inte en enda=(
Blev piss sur och ringde upp Bemanningen och skällde lite men dom påstod att dom delade upp tiderna lika mellan oss fyra vikarier och sa att alla ringer och klagar på precis samma som mig men att problemet är att det finns för lite tider och för många vikarier. De kan ju mycket väl stämma de med men dom tider som finns ska delas upp LIKA och inte nåt jävla fuffel med att nån får tider som inte ens går ut till förfrågan. Hon skulle kolla upp som vanligt men jag vet att det inte blir nåt mer än så. Så här kommer det alltid att vara och om jag ska vara kvar ett tag till så är det bara att hålla käft och va glad över dom tiderna man får. Man ska liksom inte bry sig så mycket så är det lugnt. Du ska helst inte tycka nånting alls. Håll bara med vad andra säger och lägg dig inte i eller ta för mycket egna initiativ. Om du blir sjuk så får du absolut inte kolla om nån annan vikarie kan jobba. Du ska istället få dåligt samvete för att du är sjuk och hoppas att dom fick in nån som kunde jobba för dig. Du får absolut inte underlätta deras jobb och fixat in nån. Då får du sparken!
Du får sparken om du tycker för mycket eller har svar på tal när man pratar med tex chefen. Vilket ställe alltså!
Men jag kör på tills jag inte pallar eller kommer på vad jag vill göra istället.



Mys pys regn


Tyckte denna bild passade in med vädret idag. Bilden tog jag i Värmland förra
sommaren när vi fiskade vid nån sjö och det helt plötsligt kom ett åskväder.





Det blev lite ändrade planer idag.

Precis efter att jag skrev mitt inlägg så ringde Barbro och ville hitta på nåt.
Drog förbi henne och sen följde hon med mig på stan, trevligare med sällskap ju=)
Lämnade tillbaka klänningen som jag hunnit blivit kär i men hade inget val, finns viktigare saker dom sista slantarna måste gå till. Om jag har tur så finns den kvar vid nästa löning för då ska jag köpa den!
Sen gick vi förbi Betty som jobbar på Kloak. Barbro skulle låna toan och jag följde med Betty ut och rökte. Herregud vad längesen de var!
Betty och Barbro är bästa vänner men jag har känt Betty sen vi var små. Men det var några år sen sist så det var riktigt kul att se henne och snacka lite. Får väl ta och börja klippa mig hos henne helt enkelt.
Skit-fläshigt ställe förresten! Dom hade en egen dj inne i salongen och serverade champange eller om det var vin till gästerna. Vadå lyxigt?! Kändes nästan som man var på klubb och dj:n  spelade grym musik så man nästan ville börja dansa därinne, haha skulle sett lite kul ut=)
Blev iaf en kort sväng på stan. Sen hade jag turen att få skjuts hem för Barbro skulle ändå ut till Dingtuna och hämta Pontus bror som också bor här. Fick följa med in och se deras hus som han byggt själv och det var så fint! Det är till salu och om jag kunde så hade jag lätt köpt huset!

Nån grillning blev det inte ikväll för det började spöregna och jag tror det regnar fortfarande.
Gjorde en räklåda istället och kokade majskolvar till Dan. De var lika gott de med!

Nu blir det soffmys med lite gott i form av cheeseballs och marcarpone glass *mumma*
Gillar regnet när man kan sitta inne och mysa och sen doftar det så mycket sommar efterråt.

Ha en trevlig kväll alla babes.
Puss!


Äntligen helg!

Åh vad kul att vakna till solen igen!
Vaknade första gången kl 6(!) av att grannen hade sin tv på högsta volym. Antingen var det grannen brevid som har sitt vardagsrum vägg i vägg med vårat sovrum eller så var det han ovanför som har tv:n i sovrummet. Troligen var det ovanför eftersom det är tjocka betongväggar till grannen brevid. Han/hon måste ju iaf vara totalt döv!
Gick ut och la mig i soffan istället och somnade om där.
Vaknade kl 11 med en jävla nackspärr från armstödet jag lutat huvudet mot. Nu äntligen börjar det släppa.

Har käkat frukost framför datorn och läst favoritbloggarna så nu är jag på bra humör. Får sån positiv energi av dom bloggar jag läser. Det är helt sjukt vad dom gör mycket en seg morgon.

Dan är inne i stan hos en polare, gissar på att dom skulle spela fotboll nu när vädret är fint igen.
Själv ska jag inte stressa nånstans, göra mig iordning i lagom takt och sen när jag känner fört så ska jag ner en snabbis på stan och lämna tillbaka en klänning. I need the money!
Sen vet jag inte vad som händer förrän ikväll för då ska vi iaf grilla kött och majskolvar, mums!

Nu ska jag hämta in posten=)

Trevlig helg!

Torsdag

Godmorgon. Solen skiner så vi får hålla tummarna på en fin dag nu när det varit lite sämre väder några dagar. Men ni måste hålla med om att regn och rusk också kan vara mysigt ibland. Det doftar så himla gott efter det har regnat!

Har skit ont i nacken efter att ha somnat igår kväll. Låg och kolla på en ny omgång BB, nämligen reprisen från 2002. Det är ju skitgamla avsnitt! Himla kul att se iaf och lite nostalgi känsla=)
Förutom nacken (som säkert försvinner) så är det bara bra. Sitter och dricker en kopp te i brist på kaffe, men det duger det med. Ska göra lite frukost oxå men det tar jag om nån timme. Tror det bara blir naturell yogurt med egen mussli eller gröt. Är lite trött på smörgås så jag skippar nog det.

Vad händer idag då? Om jag inte ska jobba så ska jag hem till mamma en sväng. Hoppas att mina skor har kommit!
På em så ska vi väl fortsätta grejja på altanen. Dan fick nåt ryck igår och drog med mig att plocka stora stenar att ha runt rabatten och så åller vi på att bygga ut rapatten lite eller vad man ska säga. Fint kommer det nog bli iaf=)

Nej nu ska jag glo lite på tv ett tag.

Har ni vaknat än?
Vad händer idag för din del?


Puss puss/ Carro

Tisdag

Idag har jag varit ledig=)

Regnat till och från hela dagen så jag och Dan tyckte det passade bra med en tripp till stan och fixa lite ärenden. Gick till banken och fixade papper som Dan skulle ha. Sen gick jag och lämnade tillbaka en väska som jag köpte i helgen fast jag inte hade råd egentligen så den åkte tillbaka.
Träffade även på Tässan inne på banken så vi bestämde att vi skulle ses snart. Utanför nästa affär så mötte jag Marie som skulle till jobbet och vi stog och snacka en sväng och bestämde en dejt där med. De är verkligen på tiden!
Tråkigt att inte Nettiz har hört av sig nåt, har inte hört ett ord från henne på säkert två veckor nu=( Har både messat och ringt men utan svar. Men det är väl upp till henne om hon inte vill prata med sin bästa vän, kan ju inte göra så mycket åt det men jag tycker det är tråkigt och konstigt att hon inte ringer upp iaf.

Iaf, efter vi fixat alla ärenden så skulle vi ta en fika på stan som istället blev pizza på Pizzeria Viking tror jag det hette. Gott var det iaf och mätt blev man för när vi skulle gå till bussen sen så fick vi båda håll.

Nu är det kväller och jag ska strax fixa lite kvällsfika och bänka mig framför tv:n. Sen blir det sängen i skaplig tid för jag är lite trött och imorn jobbar jag, börjar kl 8 så då ska man vara pigg.

Puss hej!

Måndag

Åter till vardagen och idag är det jobb, börjar om en halvtimme typ.

Igår var jag på hälla och handlade upp mina pengar. Lyckas alltid hitta massor med saker när man inte får shoppa så nu har jag sållat igenom allt och bestämt vilket jag ska behålla och inte. Kom ju på att mamma ska ha 500 spänn av mig för ett par skor hon beställt så det är bara att lämna tillbaka några plagg så jag har råd med dom.
Men jag shoppade inte bara kläder och smink utan även lite mat inne på ICA Maxi och sånt är ju iaf nödvändigt så lite duktig var jag allt=)

I helgen har vi haft jordbubbs-premiär. Först i fredags hos svärmor och sen köpte jag även hem en låda igår. Vi mumsade dom tillsammans med massa vaniljglass och guuuud så gott det var. Nu är det sommar!

Nu är jag laddad att gå till jobbet, och proppmätt! Gjorde korvstroganoff till lunch och det är en av mina favoriträtter och då äter jag oftast alldeles för mycket! *rap*

Förresten ska jag försöka ladda upp bilder från mobilen för nu har jag börjat tagit kort med den eftersom inte kameran funkar men kvalitén är ju inte den bästa. Men kanske bättre än inga bilder alls?

Nej gott folk, umgås lite med Dan innan jag går och gör min plikt kanske. Puss!

hej hopp

Lördag idag dårå. Lika fint väder idag så det är väl bara passa på att njuta för jag tror det vänder snart faktiskt.
Ska bli lite sämre till veckan vad jag har hört.

Idag är vi återigen bortbjudna på middag. Man blir lite borskämd av att slippa ställa sig vid spisen och istället bara sätta sig vid dukat bord och bli serverad=)
Vi blev bjudna både till min familj och Dan´s, men eftersom min familj kan vi äta hos i stort sett när som helst så ska vi till Inga-Lill eftersom Dan´s mamma bara är i västerås över helgen.
Dan är redan där och hjälper till att rensa ogräs eftersom hans mormor är nyopererad och kan behöva lite hjälp med såna saker.
Själv ska jag bara käka upp mitt äpple och sen ska jag dra in jag med. Blir nog till att åka tåg för några bussar är det dåligt med på helgen. Heeelt värdelöst ju!

Önskar alla mina läsare en toppen skön lördag med så lite måsten som möjligt. Ut och njut i solen!

Fredag

Valborg igår blev trevlig. Först middag hos svärmormor och sen promenixade vi upp till Djäkneberget och kollade på brasan, lyssnade på kören och avslutade med varsin öl på uteserveringen.
Efter 22 tiden nångång så sa vi hejdå till svärmor och mormor och ringde bror som kom och hämtade oss. Tack för skjutsen bror!

Idag sov vi länge och har bara chillat hela dagen. Nu har vi besök av Johan och vi ska grilla=)
Köttet ligger på grillen och potatisgratängen är i ugnen. Doftar så gott så nu är jag riktigt hungrig!
Hade lite tid över medans maten blir klar så jag lyxade till det och gjorde en efterrätt. Vit chokladdröm garnerat med hallon!
Det är en varm fredagskväll så vi sitter ute, känns som det är sommar nu ju=) Så underbart!

Nej nu ska jag kolla hur det går för grillpojkarna så det blir nån mat snart.

Vad gör du denna fredagkväll då? Party eller lugn hemmakväll?


Trevlig helg på er!!




RSS 2.0