Morgon uppdate

Godmorgon,
Sitter här och dricker mitt morgonkaffe och ska snart göra mig iordning till jobbet, börjar kl 9 idag.
Skönt med en kort dag iaf. När jag slutar är det helg=)))
Har inte helt bestämt vad som händer ikväll men lite små planer har jag så vi får väl se=)
Efter jobbet ska jag iaf göra mitt trappstäd (extrajobb) och sen tvätta sängkläder så har man alla måsten klara.
Trist väder är det idag med, har inte varit någon vidare bra sommar i år heller. När kommer värmen på riktigt??
Önskar alla en trevlig helg, hoppas ni också är lediga!


Grekland kanske?


Jag och min kusin Emelie hemma hos Tobbe på Power Meet i år.




Jag och kusin håller på att kollar runt efter en sista-minuten resa, skulle vara riktigt skönt att avsluta denna sommar med lite avkopplande semester jue. Såå sugen!
Än så länge ligger dom lite högt i pris men så fort skolorna börjar brukar priserna gå ner. Vi håller iaf utkik!

Tröttaste idag

Nyss hemkommen från jobb. Sätter jag mig så somnar jag bums så blir till att hålla sig sysselsatt så man kan somna ikväll. Trodde jag kunde börja helgen nu men ska hoppa in några timmar extra imorn och hjälpa till då dom är så få. Snäll tjej som ställer upp för sina arbetskamrater!

Så vad händer nu då? Vill få toan städad innan helgen men antar att den inte görs av sig själv så..guess i have to clean it, orkar inte!
Känner att jag är lite gnällig men vafan, ibland får man bara de.
Mjölken är slut. Någon som kan handla åt mig?

Återkommer senare.

Onsdag 27 juli 2011

God förmiddag.
Humöret kan inte bli bättre än när man vaknar upp utvilad, till en klarblå himmel och tempraturen visar 25 grader kl 8.30 på morgonen. U N D E R B A R T ! !
Just nu sitter jag på min fina altan, mumsandes på färsk vattenmelon och njuter av värmen. Börjar inte jobba förrän kl 15 så jag hinner njuta av dagen några timmar till.

Nu är den andra hälften av mitt jobb på semester medans jag får längta några veckor till, efter vecka 32 kan jag ta ut semester då alla ordinarie är tillbaka och det finns vikarier som kan jobba. Det blir antingen en sista minuten en vecka eller så ska jag semestra här hemma om vädret är fint. Den som spar han har, haha=)

Nu ska jag vara lite social, fina Sara kom just förbi så ska snacka lite med henne innan hon fortsätter jobba.

Puss och kram

Electrolux is the shit


Electrolux Classic Silence med hepa filter, 1400 kr.




Sedan jag flyttade hemifrån så har jag förbrukat 3 eller 4 dammsugare. Det är inte så att jag dammsuger mer än någon annan utan tvärtom, jag dammsuger kanske en gång i veckan och är inte direkt våldsam när jag drar runt på golven. Så när min senaste dammsugare helt plötsligt inte ville starta här om dagen så fick jag nog!
Less på dessa skitdammsugare för under 500 lappen som låter som en jet motor men vet inte hur man suger damm. Vad är vitsen med de?
Därför bestämde jag mig för första gången i mitt liv att investera i en lite bättre (och dyrare) dammsugare. Det är ju egentligen inget man vill lägga pengar på men i längden borde jag tjäna på det om man kollar hur det sett ut hittills. Dom dammsugare jag haft innan har mina föräldrar köpt och har säkert kostat runt 300 kanske. Den jag köpte nu kostade 1400 kr. Visst, det är mycket pengar men det kommer bli så mycket roligare att städa nu=)
Den suger hundra gånger bättre och låter inte mer än diskmaskinen. Ett riktigt bra köpa!

Det blev en Milla


Här är hon inte många dagar gammal..så liten och söt!



Kul att hon vaknade, här liggerhon  i mitt knä och "pratar".



Nu har hon äntligen fått ett namn, Milla ska hon heta. Det är ju mini Sanne!



Ny jobbvecka och jag börjarmed en sovmorgon och jobbar en kort kväll, 16-21.
Helgen har varit bra, hunnit med att hälsa på hos Sanne, festat, ätit middag hos familjen, varit och badat fast utan bad. Mycket trevlig helg!
Helgen som kommer jobbar jag, är bara ledig onsdag och torsdag så denna vecka är inte den roligaste men som tur är jobbar jag bara så var tredje helg.

Nu ska det städas och om jag orkar blir det en maskin tvätt också. Skönt att få sånt gjort i början av veckan så kan man tänka på roligare saker sen=)

Hörs lite senare!


Utvilad tjej

Godmorgon,
Idag är jag verkligen utvilad. Hade tänkt dricka några öl igår så jag drog till bolaget efter jobbet och handlade det jag skulle ha. Sen blidde det en sväng på ICA Maxi när jag ändå var i krokarna.
Kom hem och la mig på soffan för att vila lite, guess what? Jag somnade såklart, kl var inte mer än 18-19!
Sen sov jag hela natten och vaknade kl 6.30 imorse och trodde det fortfarande var fredagkväll, sen när jag insåg att det var morgon så trodde jag först att jag försovit mig till jobbet innan jag fatta att det var lördag haha. Jag måste varit riktigt trött iaf. Jaja, nu är jag utvilad i vilket fall=)

Har inte gjort något värt av dagen än men ska väl göra mig iordning nu typ.
Har messat Sanne för att kolla vilken tid jag kan komma till henne. Har en liten present som bebis ska få. Hon är bara såå söt men har inte fått något namn än så vi fortsätter kalla henne ärtan, hon är ju ändå så liten=)

Vad händer sen då? Det är ju lördag så nåt kul kanske man ska hitta på. Förslag?

Önskar alla en trevlig helg iaf.

Puss/Carro


mycket jobb och födelsedagsbarn


Patric har blivit stor kille, 18 år och myndig idag. Grattis bror!




Snart är denna arbetsvecka avklarad. Har jobbat dagturer hela veckan och det känns i kroppen ska jag tala om, det är mycket med allt så man är verkligen trött när dagen är slut. Spar ju åtminstone pengar på ett gymkort;)

I söndags var jag ju och hälsade på Sanne med familj, den lilla tösen var ju huur söt som helst, och världens minsta! Blev så varm i hjärtat av att se hur hon låg i sin stoora säng och sov så sött. Nästa gång hoppas jag hon är vaken så jag får gosa lite mer med henne.Åh man blir så barnsugen när man ser dom små liven. Vill också!
Men kanske kan vara bra att ha en partner att göra barn med först haha..men den som letar finner ej enligt mig!

Nu ska jag ta en dusch och sminka mig lite för att dra till Skälby och fira min minsta bror Patric som fyller 18 idag, nu är du en stor kille=)
Avslutar med att säga GRATTIS BROR!
Pussar/Carro

sega söndag

tjenamors!
Denna helg har känts hur lång som helst och det har varit en fartfylld helg. Men riktigt skoj har jag haft!
Idag mår man väl inte lika bra men de värsta är över, efter dusch och mat så känner jag mig någorlunda återställd efter nattens bravader=)
Har precis plockat in disken och satt på en maskin, har ju bott på skälby hos familjen hela helgen medans dom varit bortresta och hållt ett vakande öga på min kära bror så inte han skulle ställa till med nåt tok. Men han har skött sig skitbra så det fanns inget att oroa sig över och det visste jag redan innan.
Nu har jag iaf gjort mitt här och familjen kommer komma hem till ett städat hem ikväll. Jag är så snäll=)
Snart ska jag bege mig till Irsta och hälsa på Sanne och hennes bebis, ska bli såå kul att se den lilla tösen, jag vet inte om hon fått något namn än men de visar sig. Vi kan kalla henne ärtan så länge för de henne hon när hon  låg i Sannes mage.

Hoppas iaf alla andra haft en lika kul helg som jag haft. Riktigt bra drag!

Puss och kram

Fredag


Ute på altanen för 5 min sen och spanar raggarbilar..det är väääldigt vart!




Hej hej,
Idag är det fredag och återigen helg, yes!
Det är Power Meet så nu har hela Västerås invarderats av raggarbilar och staden har vaknat till liv.
Vädret verkar vara på vår sida också för än så länge är det strålande sol och 27 grader varmt=)
Jag tänkte springa ner i tvättstugan snabbt och sen lägga mig på altan och steka lite innan det är dags att packa väskan och röra sig mot skälby där jag ska bo över helgen. Min familj (förutom Micke) är i Göteborg över helgen och mamma var lite orolig att bror skulle ställa till med någon fest så därför vill dom ha storasyster hemma med ett vaktande öga, hihi.
Planer för ikväll har jag inget säkert än så länge men det lutar åt att festa och kolla in raggarbilarna.
Peace kära vänner!

RSS 2.0