Måndag morgon

Satte kl på 8 imorse för att inte missa några förfrågningar från b.tjänst. Dom brukar skicka ut jobbförfrågningar så tidigt som möjligt och eftersom jag har dåligt med tider så tänkte jag att det är lika bra att vara berädd.
Tur var väl det för det kom tre förfrågningar och jag fick allihopa=)
Har ju gått och undrat varför det inte kommit ut några jobbtider för september månad tills jag ringde b.tjänst och fick veta att jag ej stod som tillgänglig. Vaaa?! Jag hade tydligen glömt att uppdatera min tillgänglighet och därför inte fått några av jobben som kommit ut för september. Snacka om panik! Det var många tider som redan blivit tagna så jag trodde det var kört för min del, att jag inte skulle få en enda tid i september men nu fick jag en idag och två nätter i veckan. Hoppas bara det finns fler tider till mig för annars får jag ju ingen lön i oktober mån!

Egentligen hade vi lite andra planer idag men det får vi skjuta på tills imorn. Jobbet går före även om det handlar om några fjutt timmar.

Igår var vi på marknaden som sagt. Hittade lite smått och gått men mest skit egentligen. Köpte ett nyckelband till jobbnyckeln, såna där små figurer man sätter på jobbskorna(foppatofflor),en brödkorg och lakritsrem. Dan köpte sig en ryggkliare haha, tyckte det var lite roligt faktiskt. Pensionär Dan liksom=)
Var förbi mamma en sväng också och dom hade också varit på marknaden och köpt tre kartonger med kockosbollar så vi fick några vi också. Åt fyra stycken igår så jag fick lite ont i magen av allt socker. Jag som skulle försöka avstå vitt socker.. så bra gick det med det. Mina hål i käften ska vi inte prata om, snart ramlar väl varenda tandjävel ut!
Tandläkaren har jag slutat gått till, dom ruinerar mig bara och gör mig påmind om hur mycket fel jag har i käften så dom har jag nu förträngt. Väntar på att jag ska bli tandlös så jag kan få en tandprotes och så behöver jag aldrig mer gå till tandläkaren=)

Dom ringde precis från jobbet igen. Fråga om jag kunde jobba ett pass till idag men det går icke! Det räcker med ett pass om dagen. Arbetsnarkoman blir jag när vi pratar om större summor pengar=)

Nej, nu ska jag äta upp mina flingor och bär som flyter omkring i mjölken.

Tjingeling!

Gokväll

Denna lördagkväll blev som sagt lugn.
Har legat i soffan och läst lite och snaskat på godis medans regnet öste ner stundvis utanför, riktig mysfaktor!
Sen har vi lagat tacos till kvällsmat och kollat på tv.
Unnade mig en Magnum glass idag också, har fått pipper på Magnum. Känns som jag äter den varje dag. Den är bara såå god!

Dan lirar tv-spel i sovrummet och jag funderar att glo på nån film, har precis gjort ordning lite dip och grönsaker som ju måste ätas upp. Sen blir det nog sängen efter det, klockan är ju rätt mycket redan nu.

Imorn ska vi till marknaden en sväng. Det är ju samma skit varje år men för mig är det bara ett måste att strosa runt ett varv och köpa typiska marknadssaker som vi säkert alla har olika måste-ha-på-marknaden=)
För min del är det hemmagjord nougatchoklad, remmar och ibland en påse chips eller brända mandlar. Langos brukar vi också äta men sist så var den inte alls god så vi får se om jag köper eller ej.
Sen brukar man alltid hitta nån grej. När jag var yngre köpte jag alltid ringar på marknaden, sen blev det navel eller tungpiercings, ett tag gillade jag trämasker. Får se om man hittar nåt kul i år=)
Har du några måsten du vill ha med dig från en marknad?
Oavsett vad så tycker jag det är mysigt att bara gå ett varv och känna alla dofter från olika matstånd=)

Nej, nu har dan slitit sig från tv-spelet så nu ska han göra mig sällskap i soffan. MYYS!

Bye bye..


Sänder en tanke till Roberto som ligger på Uppsala sjukus och kämpar. Du fixar detta!


Det är lördag

Jadå, sitter här och svettas, det är ju sjukt kvavt ute!
Dan är och hjälper sin farsa med nån kamin eller vad det var.
Själv ska jag gå till pizzan och hämta ut ett paket med böcker som ja beställt. Spännande!

Idag skulle vi egentligen på middag hos svärmor men det blir nästa helg för hon är kvar i stockholm.
Så planen idag är att ta mig till skälby och låna mammas bil för att dra och handla. Storhandla!
Annars är det inte så mycket planerat, blir nog en soft kväll här hemma. Känner inte för att göra nåt annat heller idag.
Ledig är jag ändå så länge jag vet, har inte en enda jobbtid denna månad, shit!
Får hoppas det dyker upp några på sms snart för annars blir det knapert.
Jaja, de löser sig alltid på nåt vis, Optimisten herself=)

Drar till pizzan nu.

Tjarå!

Trötthet=hösten är påväg

Då var man åter hemma i dingtuna igen.
Kom hem igrå kväll eftersom jag började jobba 7 imorse och hade ingen lust att åka från stan så tidigt på morgon.
Var iaf jätte trevligt att få "bo" lite hos mormor Inga-Lill och känna sig som en stads människa igen=)haha.
Ska dit igen imorn och då är även svärmor där så vi ska käka middag och så. Alltid trevligt!

Har varit så in i helvete trött den senaste tiden. Sover på natten, somnar på dagen, somnar så fort jag landar i en soffa.
Här om dagen hälsade vi på Tomas, jag hann bara slå mig ner i soffan så somnade jag och blev väckt när vi skulle dra hem. Trevligt sällskap man är då, kommer hem och sover hos folk sådär..inte klok ju!
Kom typ nyss hem från jobbet och jag skulle kunna somna nu med känner jag. Men de får jag vänta med tills senare för jag måste städa trapphuset först, fredag you know. Sen ska jag försöka hålla igång med att laga nån middag eller nåt så jag inte somnar. Misstänker att det är mina jobbnätter, tröttheten kommer ju efteråt.

*gäsp*

Nej, dags att göra någon nytta istället för att sitta här och riskera att tuppa av=)


Baka liten kaka

Började tänka på bakning och fick helt plötsligt sån lust till att baka. Klart man måste ta vara på lusten och passa på medans man känner för´t. Vad passar inte bättre en regnig dag som denna när jag ändå är ensam? Så tar jag med mig kakan hem till Inga-Lill. Det måste ju uppskattas=))
Nu var det längesen jag bakade, visserligen har jag bakat på jobbet men det räknas inte, det ingår ju nästan i arbetsuppgifterna när man jobbar natt.
Ska baka en syrlig citronkaka/paj. Vad tror ni om de?
Återkommer med resultatet!

Onsdag

Helt sjukt vad fort dagarna går när man har jobbat nätter. Klev ju av i måndags morse, känns som igår.
Nu är det redan onsdag och halva veckan har gått!
Dan´s mormor Inga-Lill fick komma hem igår iaf. Så nu är jag solo här ett tag framöver eftersom Dan måste bo hos mormor och hjälpa henne med det mesta i vardagen. Hon har fått en egen personliga assistent=)

Hade jätte svårt att somna igår, låg ute i soffan och kollade på film efter film att somna till men inte blev jag tröttare för det.
Tillslut gav jag upp tv-tittandet och la mig för att sova på riktigt men det tog säkert två-tre timmar innan jag slockna tillslut. Vred och vände på mig, svettades och frös, kunde inte hitta en skön sovställning. Snacka om drygt!
Det är bland det värsta jag vet, önskar jag bara kunde slockna så fort man la ner huvudet på kudden som vissa kan. Jag blir uttråkad av att bara ligga stilla och invänta john blund! Vid såna här tillfällen önska jag att jag hade sömntabletter till hjälp.

Får se vad det blir av denna dag. Kommer garanterat vara rätt trött, så det blir nog en lugn dag. Först ska jag passa på att greja lite här hemma och lite senare drar jag in till stohagen/stallhagen och umgås med plutt. Blir nog kvar där över natten tror jag.

Nu ska jag fixa mig..

Puss!

Tisdag

Godmorrn!

Nu har jag klivit av mina nätter och har sovit bra en hel natt så man börjar återgå till människa igen=)
Gick upp kl 8 imorse, lite segt när man inte riktigt hunnit ställt om sig igen men vad gör man.
Vi ska åka hem till Inga-Lill och bära ner en säng från övervåningen till henne. Hon ligger kvar på sjukhuset men ska väl snart återvända hem och eftersom hon har opererats och kommer vara handikappad en tid framöver så kommer hon ha svårt att ta sig upp till övervåningen. Därav ska vi fixa ner sängen åt henne.
Efter vi fixat det vet jag inte vad vi ska göra. Inväntar löningen som kommer på torsdag, innan dess kan man inte göra så mycket eftersom det ekar i plånboken.*suck*

Skönt iaf att vara ledig hela veckan förutom fredag då jag ska jobba några timmar på förmiddagen bara.
Ska eventuellt boka upp en träff med Sanne gumman=)

Nej, nu ska det här fixas så vi hinner med bussen om en timme.

Puss!

Fredag

Det är fredag idag=)))
Planen var ju att bada ute hos Johan men när vi vaknade och såg att det var mulet så försvan det badsuget rätt fort.
Istället kom Johan hit, han kom precis. Själv sitter jag och dricker kaffe och äter en smörgås.
Ska snart duscha och rå om mig själv tänkte jag, ni vet raka benen, måla naglarna,skrubba fossingarna och lägga ansiktsmask. Sånt mår kroppen bra av med jämna mellanrum och man käönner sig lite extra fräsh.

Kl 18 ska vi på middag och sen kallar jobbet. Skönt att det är jag och Sara i helgen, natten går fortare om man trivs ihop med den man jobbar med=)

Nej, duschen nästa!

lite sent men..

återkomma skulle jag ju=)

Gjorde korvstroganoff till kvällsmat idag. Hade glömt hur gott det är för det var ett tag sen jag lagade det. I skolan var det min favvorätt faktiskt.
Till efterrätt åt jag Tiramisuglass som jag oxå älskar!
Resten av kvällen har jag spenderat i soffan framför massa tv-program i matkoma!

Snart ska jag gå och lägga mig, tror nog jag får med mig Dan också.
Ska kliva upp i skaplig tid så man hinner använda dagen innan man kliver på nattpasset.

Planen är att vi ska ut till Tidö-Lindö och bada hos Johan imorn på dagen. Sen ska vi käka middag med svärmor och co hos mormor Inga-Lill. Uppskattar verkligen att bli bortbjuden på middagar där. Vi har alltid så himla trevligt och så lagas det alltid så god mat! Passar perfekt att äta borta innan jag ska åka och jobba. Jag har sån himla bra svärmor och svärmormor får vi inte glömma;-)

Nej nu springer tiden fort iväg, vill mysa ner mig i sängen nu*gäsp*
Men först måste jag tvätta ansiktet och borsta tandorna!

Godnatt babes


Äntligen!

Jag vet att det var as längesen jag uppdatera här. Har haft så mycket annat att tänka på och bloggen har liksom glömts bort lite och ingen skrivlust heller, men nu börjar jag känna ett sug efter att skriva igen, skönt de!

Så hoppas mina kära läsare hittar hit igen och fortsätter följa mitt liv genom bloggen;-)
Skriver ju mest om mitt liv och vad jag gör om dagarna, lite dagboksform. Ska försöka klämma in ett och annat inlägg om tex ett tema eller lite recept och sånt. Hoppas det intresserar någon iaf.

Jaja, nu ska jag ta en smoke och fundera på dagens middag och sen tänkte jag blogg lite om vad som hänt sen sist.
Be right back!


förra helgen

Nu var det drygt en vecka sen jag uppdaterade här så det är väl dags igen.

Hade en jätte trevlig helg förra helgen när jag var ledig.
På fredagen var det grillparty hos Johan. Det var jag och Dan, Tommy och Sara, Joel och hans tjej + hennes vän gabbi, Marko och Johan själv såklart. Vi blev några par och singlar iaf. Johan hade verkligen fixat iordning jättefint och slagit på stort. Dan fick vara grillansvarig och det skötte han bra. Vi grillade grillspett med massa godsaker på, till det åt vi klyftpotatis*mmmm*
Johan hade även gjort en sjukt god bål som jag höll mig till hela kvällen. Hade inte med mig nån alkohol eftersom jag skulle vara nykter men bålen bestod mest av alkoholfritt förutom i slutet av kvällen då alla började hälla i sina vinflaskor en efter en men då drack jag inget mer eftersom jag skulle köra hem=)

Ångrade mig inte ett dugg när jag vaknade upp dagen efter utan någon jobbig huvudvärk och illamående!
Ville ändå vara pigg på lördagen då jag skulle ut och ta en öl med Sanne på kvällen.
Vi gick först till Bill och Bob där vi satt och snacka en massa gamla minnen och uppdaterade varandra om saker som hänt. Jag höll mig till cider och Sanne drack öl. Meningen var att vi bara tänkte sitta där ett tag men vi gick faktiskt vidare en sväng in på BMB och kikade läget. Så kul att träffa min Sanne även om kvällen inte blev så sen. Kl tolv tyckte vi båda att det var lagom att avsluta kvällen och en snäll Patrik (Sannes kille) skjutsade hem mig. Det uppskattades speciellt av sambo som inte tycker om att jag ska ta mig hem själv mitt i natten vilket jag förstår. Skönt att veta att nån är rädd om en=)

Det var min trevliga förra helg. Tänkte att jag kunde skriva om den istället för det gamla vanliga jag gör om helgen, dvs jobbar eller tar det lugnt.haha.

RSS 2.0