På jobbet

hejsan hoppsan!
var inte alls redo när kl började närma sig 21. Kände mig trött och allmänt seg, tänkte hur fan jag skulle klara en hel natt på jobbet.
Nu är man har och efter lite bränsle i form av kaffe och mackor så börjar jag faktiskt piggna till. Sov ju faktiskt riktigt länge imorse så det borde inte vara nå konstigheter.

Här på jobbet är det rätt lugnt*peppar peppar*
Dom flesta ligger och jag har börjat i tvättstugan där det var lagom med tvätt,alldeles perfekt!
Skulle behöva tvätta min egen tvätt också nu kom jag på. Får se om det finns nån tvättid till imorn em?
Dan är ju såklart hemma då men jag vill gärna tvätta själv.haha. Inte för att jag inte litar på Dan för han kan tvätta men ändå, jag är rädd att mina kläder ska krympa för jag har så mycket som måste tvättas i 30 grader.

Annars då, på fredag är vi bjudna på grillparty. Jag har faktiskt redan inhandlat lite machmallows som ska grillas=)

Nej usch, jag har verkligen inget vettigt att skriva. Är inge bra på det här med bloggning utan bilder. De är fan inge kul!
Men bra tidsfördriv är det iaf=))

Hoppas ni andra som är lediga nu ligger uppkurade i soffan framför nån bra film och med en stor påse godis! De är vad jag skulle vilja haft här nu. 

Back to work mina damer och herrar.

Sov gott! 

sol för en gång skull

vad är det jag ser? är det lite sol som tittar fram genom molnen, de var på tiden!
Idag har jag sovit tills nu, ska ju jobba inatt. Känns väl sådär lagom kul nu när man varit ledig några dagar och bara fått mersmak av det. Men men, två nätter sen är jag ledig tills måndag igen. Piece of cake!

Ska surpla i mig mitt kaffe nu sen skjutsa in Dan till mormor, han ska hjälpa till och städa där..duttig karl man har!

Igår blev det som sagt en kvällsprommis med granntanten. Hon bantar men det gör inte jag. Men jag peppar gärna=))
Ut och gå ska vi göra fler gånger!
Har även fått beskrivning på hur man går "långa rundan" som tar ungefär 1 timme. Kan va kul med lite omväxling från vanliga spåret=) Men det varnades för ormar på den långa vägen för då går man ut på riktiga landet, mot åkrarna och sen in i skogen. En och annan orm vet jag INTE om jag klarar av att möta! Jag kommer dö!

Nej, måste ila innan Dan dfampar ihjäl sig här=) Den karln har verkligen inget tålamod och allt ska ske nu nu nu. Ja är faktiskt likadan jag *fniss*

Ha en härlig dag allihopa!



fika i en båt

Vilket blåsigt väder det varit idag!
När vi kom ner till Tegeludden blåste det värre än nånsin och vi hoppade över promenaden och gick direkt till båten och fikade. Sanne hade gjort tigerkakbrownies som inte var att leka med, underbart goda och jag fick med mig lite hem också=)
Själv stod jag för kaffet och vattenmelon. Förresten så tror jag nog vattenmelon blivit mitt nya ha begär istället för jordgubbar. Jag kan äta hur mycket som helst!
Iaf så hade vi det mysigt under kapellet och vi hade såå mycket att prata om=), de blir lätt så när man ses alldeles för sällan men vi lovade även denna gång att det ska bli ändring på det!
Sanne är iaf min bästa vän, förutom Nettiz (men hon har jag inte hört nåt av på månader och de är väldigt trist) och den som känt mig längst och alltid funnits där fast vi inte umgås som förut men när vi väl träffas så känns det som igår och det finns nog inget jag inte skulle kunna prata med Sanne om. Bästa man kan ha!

När vi skiljts åt så blev det en snabb handling på sjöhagen och sen hem och laga maten som Dan förberett.
Nu är jag mätt och belåten, orkade även lite paj och glass till efterrätt.
Grannen ringde och nu ska vi ut och gå spåret. Perfekt efter massa onyttigt idag=)



Typiskt att det regnar

Godmiddag, eller förmiddag kanske det heter?

Hoppas ni sovit lika bra som mig. När jag väl somnar så sover jag jättedjupt, inte ens en jordbävning skulle kunna väcka mig. Tro mig!
Vaknade iaf för nån timme sen och har hunnit med frukost och morgonkaffe.
Kollade ut nyss och det spöregnar!
Vi får hoppas att det ger sig lite så jag och Sanne kan utföra våran promenad-dejt. Men som sanne sa, vi är ju inte gjorda av socker så lite vatten har man faktiskt aldrig dött av=)
Vi kan ju af fika i hennes båt om inte annat.

Nu ska jag göra mig iordning. Nån tvätt hann jag inte med som tänkt, tar det senare brukar det ju heta=)


bär utan mygg, tack!

De doftar nybakat i hela huset (läs lgh).
Jag tjatade med Dan ut och plocka blåbär nu på kvällskvirran. Det bara vimlar av dom och stora är dom också!
Vi plockade bara så det skulle räcka till en paj och lite till för både jag och Dan fick ryck på alla mygg-jävlar. Speciellt mig älskar dom av nån konstig anledning och det är ju typiskt att jag är extra känslig för myggbett. Jag får jättestora bölder som kliar nå enormt!
Jag var täckt från topp till tå och ändå lyckas jag bli myggbiten. På den lilla stund vi var i skogen så fick jag 7 st stora myggbett igenom kläderna!
Nästa gång ska jag komma ihåg att använda min myggspray. Den är jävligt viktig faktiskt, och den funkar! Myggen håller sig på mils avstånd och då kan jag plocka hur mycket bär jag vill..haha!

Nu blir det film och paj = M Y S ! ! !

Imorn ska jag upp tidigt och hinna städa innan min fikadejt med bruden ;-)


Blåsigt värre

Då var det måndag igen då. Ledig tre dagar till=)
La aldrig ut receptet på desserten igår. Tänkte ju det kunde vara trevligt med en bild till så ni ser hur det ska se ut, men jag får inte över bilderna från mobilen till datorn. Alltid är det då nåt som ska krångla! *SUCK*
Har installerat programmet som man fick med mobilen men det är nåt på skivan som min dator inte tar emot eftersom min dator är HELT JÄVLA STÖRD!
Men jag har inte gett upp än. Ska ge den några försök till så jag får in bilderna nångång. Annars får jag väl lägga ut receptet ändå, kanske kan rita en bild i paint? höhöhö :-)

Nu sitter jag här med målade naglar, aprikos/rosa blir dom!
Kul med lite färg för en gång skull, oftast har jag bara franskt eller klarlackade.
Ska vänta på att dom torkar innan jag klär på mig och drar ut.
Ska ner en sväng på stan och kolla en grej, sen kanske möta upp Dan som är på djäkneberget med våran nyfunna vän David, haha. Vi träffade han när det var cityfestivalen på en pub.
Dan skulle ut och röka och ställde sig typ brevid två killars bord, jag kom lite efter och när jag kom ut så trodde jag att han kände dom vi bordet så jag presenterade mig för dom och frågade hur dom kände varandra och dom ba - "nej vi känner inte varandra"..haha de va lite kul. Sen fortsatte vi bara prata och bytte nr. Trevliga killar var det iaf!
Får se vad dom har för sig, kanske möter upp dom om dom gör nåt skoj=)

Imorn har jag iaf bokat dejt med Sanne. Vi ska promenera vid mälaren och ha picknick i hennes båt. Trevlans värre!
Vi har sagt alldeles för många gånger att vi ska ses men så blir det aldrig av. Förstår inte vad det är som ska vara så svårt att planera in en träff? Men tydligen är det väldigt kompicerat. Finns nog många som känner igen sig där?=)

Nej nu ska slita mig från dumburken innan rumpan blir platt av allt sittande=)

Peace and love!

Lata söndagar

Kl är snart halv fem på eftermiddagen och har jag gjort nånting av det jag skulle? Svar nej!
Tvättkorgen är fortfarande full, dammsugaren står bra där den står längst inne i städskåpet=)
Jag har inte alls någon lust att göra nåt av dom där tråkiga sysslorna!
Jag känner hellre för att pyssla med nåt kul, som att måla kanske eller baka något gott?
Hittills idag har jag faktiskt inte gjort nåt alls. En riktig söndag med andra ord då MAN FÅR slappa!

Snart ska jag iaf sätta på mig lite mascara och nåt annat än Dan´s shorts och ta bilen till ica maxi.
Måste handla lite ingredienser till kvällsmaten och om jag nu skulle baka. Tänkte bjuda er läsare på en alldeles ypperligt god dessert eller efterrätt. Kan ju avslöja att den innehåller melon och mitt favorit bär som nog alla vet vad det är vid det här laget=) More to come...

hörs sen då!

Söndag

Blev rätt så lugnt på em igår. Övertalade Dan att följa med mig till IKEA och spana lite. Hittade inte mycket, en vattenkanna, sevetter och en blomma. Desto mer handlade jag sen inne på ica maxi. Fatta hur mycket pengar man lägger på mataffärer egentligen? Man kan bli snål när man ska shoppa nåt klädesplagg och tänka att man inte har råd men när det kommer till lite skräp på ica så kastar man lätt fram några hundringar utan att tänka nå vidare långt. De är ju sjukt!
Kvällen spenderade vi iaf bara hemma. Låg utslagen i soffan och glodde på nån film tills jag slocknade.

Idag är det söndag och det är skitväder. Skulle passa bra att städa eller tvätta idag.
Men först ska jag äta nåt.

Ha det!

Molnen förstör

Nu är vi hemma igen.
Molnen blev bara fler och fler och det började blåsa så jävligt så vi drog hem. Badade bara en gång för jag frös när jag kom upp ur vattnet och Dan fick migrän så han spydde så fort vi kom innanför dörren stackarn. Hann iaf va där i några timmar så hoppas solen tog nånting bakom alla molnen.

Nu ska jag ta en dusch och sen en rejäl insmörjning ;-)
Sen får vi se vad som händer, ska iaf grilla ikväll igen.

Ibland är livet bara för härligt, bättre än andra dagar. Jag Ä L SK A R mitt liv just nu!



utflykt

Godmorgon!
Sitter och kollar väderprognosen och dricker mitt morgonkaffe. Vi ska eventuellt åka och bada.
Svårt att avgöra vädret bara, det är varmt men lite disigt och en del moln. De kan ju spricka upp, solen lyser ju faktiskt ändå igenom diset...hm hur ska vi göra?

Badväskan är iaf packad. Bara picknickkorgen som är kvar. Ska nog bara göra lite vanliga smörgåsar eller så äter vi där på nån uteservering. Då räcker det att ta med lite fika och frukt bara. Jordgubbarna ska med såklart (beroende var det ja) och sen Dan´s chips som också är ett måste=)

Jag älskar utflykter!
Det lutar åt att vi åker nu, vädret får bli som det blir. Börjar det regna så packar vi bara ihop och drar ju.
Bada ska jag iaf hinna med!

Uppdaterar när vi är tillbaka. Nu ska jag väcka söten som somnade om igen.

Pussar till er!


Jobb,affären och grill

Riktigt njuter av att det äntligen är helg!
Det har varit en sån skön stämning idag på jobbet, inte ett dugg jobbigt att jobba även fast jag hade en lång dag.
Det var sista dagen för dom som går på semester och alla var glada, det smittade även av sig på mig så det kändes nästan som om jag också skulle gå på semester efter idag. Riktigt så bra är de såklart inte.
Lite ledigt får jag iaf. Jag börjar mitt nattschema nästa vecka och kommer bara jobba natt resten av sommaren. Det innebär att jag får mycket mer lediga dagar=)
Som nu tex, nu är jag ledig fram tills onsdag natt och då jobbar jag två nätter. Sen är jag ledig nästan en vecka och så jobbar jag 4 nätter, ledig en vecka och så börjar de om. Pefekt schema under sommaren så man kan dra och bada om dagarna när det är fint väder=) Nätter är verkligen nåt för mig,  tror jag kommer satsa på en nattjänst framöver.

Idag slutade jag 16 men tog ingen rast och gick efter 15.30. Inte kul att gå sent på en fredag.
Ganska direkt när jag kom hem så drog vi och hämta bilen hos mamma och åkte och storhandlade på Erikslund.
Skönt att ha fyllt upp kyl och frys lagom till helgen så det finns massa gott hemma=)
Idag har vi grillat flintastek, totalt misslyckat! den var torr och äcklig så jag åt mest potatis, bea-sås och sallad såklart.
Efter att disken var avklarad så tog vi en skön prommis till solariet. Missade ju solen ute idag när jag jobbade, känner mig inte alls nå brun längre och Dan får absolut inte bli brunare än mig (årlig tävling oss imellan)! Måste börja pressa nu så jag får tillbaka min gyllenbruna snygga färg ;-) hihi...

Nu ska vi mumsa efterrätt. gissa vad för nåt?
-svenska små gubbar med glass i stora lass. (och några bigaråer å) Mmmm!

Nattbloggning

Hejsan.
Det blev en sen uppdatering nu, men jag är som vanligt uppe halva nätterna så det är väl inge ovanligt egentligen.
Måste lära mig att lägga mig tidigare! Det funkar inte att lägga sig runt 02-02.30 och sen gå upp 6 när man jobbar dag, inte i längden iaf för jag märker hur död jag är när jag kommer hem från jobbet och slumrar till på eftermiddagen.
Men är man en nattmänniska så är man. Svårt att ändra på de där ju, och imorn jobbar jag kväll så då är det lugnt.
Men jag ska försöka kliva upp runt 8-9 tiden för att hinna göra nåt om dagen. Imorn ska jag iaf sola! Antingen på altanen eller så blir det solariet här i Dingtuna, beror på vädret.

Just ja, skulle ju berätta om bion=)
Filmen (Bruno) var helt klart sevärd, kanske inte riktigt lika bra som Borat men vi och resten av salongen skrattade en hel del och det var några riktigt sjuka scener. Så om du inte har nåt annat för dig så gå och se den!
Efter bion åt vi på McDonald´s, köpte plusmeny för att få dom lila glasen. Helt onödigt egentligen för varjen jag eller Dan orkade äta upp våra strips och dricka drickan. Vi var redan mätta efter allt snask på bion men glasen var väldigt fina.haha!

Nu ligger killen på soffan och jag har läst någras bloggar. Ska väl borsta tänderna och sen lägga mig i soffan jag med med täcke och kudde. Mys!

Hoppas din dag varit lika trevlig som min=)

Mitt i veckan

Redan onsdag, jösses vad dagarna går fort!
Skönt är det iaf när man jobbar men man hinner ju knappt leva.
Slutade iaf 12 idag, skönt med en tidig dag för en gång skull så man hinner göra saker efter jobbet oxå=)

Sitter och lyssnar på lite gammal musik just nu. Snart ska jag städa lite och fixa mig för sen blir det bio med killen.
Inte varje dag vi går på bio så det ska bli trevligt detta!

Snart är det ju helg oxå.. och jag är ledig! Weee=))

Ska försöka lägga in en skön michael jackson låt men just nu krånglar det så vi får se om jag lyckas.

Ha det så bra annars!

Lite tidsfördriv


Gammal bild från förra året tror jag..



JAG ÄR:

Blyg: Ja, i vissa situationer.
Smart: normalbegåvad.
Långsam: nej.
Tålmodig: jodå ibland.
Stressad: aldeles för mycket!
Djup: nja de vette fan.
Öppen: till dom jag känner jag kan lita på.
Ärlig: jo oftast.
Positiv: Jaa!
Rolig: lite kanske? fråga dom som känner mig.
Ansvarsfull: absolut.


JAG HAR:

Svikit en kompis: de har jag gjort.
Förlorat en bästa vän: hm, vet inte riktigt.
Sagt att jag älskar en kompis: Absolut!
Sovit med en killkompis: japp.
Sovit med en tjejkompis: jaaa.
Pussat en av samma kön: haha jaa.
Slagit en kompis: när jag var liten.
En kompis som vet allt: ja, bästa vän.
Berättat hemligheter: ja har berättat hemlisar till bästa vän och sambo.


JAG HAR:

Blivit sårad : några gånger ja..
Haft stadigt förhållande: yes.
Krossat någons hjärta: de har jag nog gjort ja.
Gett någon ditt hjärta: japp.
"Playat" någon: nää inte med flit men det såg nog ut så utåt.
Sagt att jag älskar någon och menat det: Jadå!
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: ja tyvärr har ja de..
Varit otrogen: ja tyvärr på den med (dålig människa man är).


FAVORIT:

Låt just nu: har ingen speciell.
Pryl: datorn.
Film: finns många.
Bok: just nu läser jag snabba cash.
Lärare i skolan: min gamla matte/no lärare helene. Bästa!
Plats: home sweet home!
Frukt: jordgubbar och bigaråer.
Dricka: cola eller fanta. Vatten funkar också.
Ha på mig: hemma blir det myskläder!


JAG HAR:

Opererat mig: yes.
Cyklat omkull: haha jaa, ärret i pannan är ett fint litet minne=)
Sjungit i duschen: jodå det händer.
Hoppat bungyjump: nej, skulle jag aldrig våga!
Fobi för något: ormar, höjder, trånga utrymmen m.m.
Sett någon dö: yes, när ja jobba på lasarettet.
Varit på begravning: Japp två tyvärr.
Sagt att jag hatar någon: ohja, men menar det sällan.


LIVET:

Svart eller vitt: svart.
Skriva eller tala: tala.
Öl eller cider: beror på vad jag är sugen på.
Nagelbitare: nä usch!
Mobil eller ipod: mobil
Snygg eller charmig: Både ;-)
Lösgodis eller choklad: lösgodis
Frukt eller grönsaker: FRUKT!
Film eller serie: serie
Festa eller softa: softa för det mesta.
Sommar eller vinter: sommar!!!
Fredag eller lördag: fredag
Ljus eller lampa: ljus ger mys ;-)
Kärlek eller vänskap: svårt att välja där.



De var det de. Kanske du fick reda på nåt du inte viste om mig kanske?
Snart ska jag bege mig mot jobbet för att gästspela lite. Jobbar bara 5 timmar idag och kvällarna går alltid fort så snart är man väl hemma igen, schysst ju!
Har precis målat mina naglar, fransk manikyr är inget man ska försöka sig på när man har darriga händer. Ser ut som jag låtit ett dagisbarn målat mig. Haha, ja hinner nog tvätta bort det innan jag går.
Hej svejs!

Bio imorgon


Imorn blir det bio med söt. Var evigheter sen jag var på bio så det ska bli skoj!
Vi ska se Bruno=) Nån som sett den?





Vakna för nån timme sen och då lös solen och det såg ut att kunna bli fint väder. Nyss så spöregnade det och nu är solen framme igen. Hur ska vädret ha det egentligen?

Jag ska iaf jobba kväll idag. Trodde först det var imorn ja jobbar kväll så jag hade bokat in bio tonight men de gick inge bra ju. Så nu är det ombokat. Imorgon slutar jag iaf kl 12 (så skönt) och så blir det bio på kvällen. Vi ska se Bruno. Nån som hunnit sett den? Borat filmen var ju skitkul och den här ska väl vara i samma klass nästan så då borde jag garva lika mycket åt bruno=)
Måste använda mina biobiljetter innan dom går ut. Har haft dom hur länge som helst nu. Går sällan på bio så det är ska absolut bli skoj!

Nu ska jag plocka lite här hemma innan maten.

Love love love!

Ledig måndag

Sov nästan till 12 idag. Känns lite onödigt att sova så länge men skönt vare=)

Idag är min enda lediga dag på veckan så jag ska passa på att göra lite måsten.
Fick resten av våra pengasr idag, liite sent! Så det ska betalas två räkningar som inte kom med dom andra.
Sen borde vi åka och handla men vet inte om jag orkar om vi inte har bil.
Just nu går det inte ens några bussar. Dom ställer ju in typ hälften av bussarna under sommaren. Suger så!

Nu ska jag försöka ha en nyttigare vecka minsann. Har ätit alldeles för mycket skräp den sista veckan och jag är faktiskt inte mer än mänsklig så det börjar kännas på jeansen att dom sitter tajtare..haha. Tänk om jag skulle bli fet? =O
Än är det ingen fara men jag tänker inte vänta och ta reda på det heller utan jag ska röra på mig så jag KAN äta det jag gör=)

Nej, nu ska jag fixa mig lite och se vart vi ska börja denna dag nånstans.

Puss och kram!

Klagande

sitter på jobbet och är så mätt så mätt efter våran frukost. Var så hungrig så jag mosade i mig 4 smörgåsar på en gång och då hade jag redan ätit frukost en gång imorse!
Om 45 min är det lunch oxå, måste börja duka och plocka fram medicinerna. Men just nu har jag sån magknip så jag kommer knappt en meter. Röksugen är ja oxå=(
Har ont i mitt vänstra pekfinger. Jag skar upp det i förrgår på ett godispapper..ja, ni hörde rätt. Ett twix plastpapper för att vara exakt. Hur lyckas man egentligen med det?
Trodde knivar var farliga, inte godispapper!

Jaja, nu måste jag resa på mig hur ont det än gör. Stackars mig. Kl 13 har jag rast i tre timmar iaf=))

Puss och kram

saturday night


 I love my doodles! Men det måste vara OLW´s ostbågar annars kan de va!



Fan va skönt det var att gå hem från jobbet idag!
Vissa dagar känns det bara extra bra, som nu tex när man jobbar rätt mycket och långa arbetspass på helgen, då uppskattar man verkligen dom lediga timmarna man har på dygnet.
Denna kväll ser ungefär ut som gårdagens, tv kväll med ostbågar och godis. Laddar inför ufc galan som är inatt på tv4 sport. Riktigt bra matcher som jag verkligen vill se men hur jag ska orka vara vaken är en annan femma.
Jobbar delad tur imorn och börjar kl 7 och går till 21! Då behöver man verkligen sin nattsömn för att orka. Men ufc:n då?
Jag funderar på att kolla på det ändå och sen får jag vara en zombie imorn och sova på min rast istället. Tror ni de funkar? De tror jag iaf, men bra trött kommer jag vara. Skit samma!

Nu ska jag återvända till soffan och fortsätta bygga på mina kommande bilringar..haha=)


på jobbet

jajjemensan, sitter på jobbet och har nu bara 3 timmar kvar tills jag får gå hem=)))
dagen har rullat på i skön takt och vi har lagt dom som ska sova middag nu så det blir lugnt i några timmar framöver.
Hade faktiskt tänkt vara duktig och ta tag i en boendes garderob och sortera lite, just nu är det proppfullt och kläderna ligger huller om buller. Ja ska fixa ordning jag=)

Nej, nu ska jag springa på ett larm men vi hörs väl senare maby..

Puss och kram alla barn!

regnig fredag

Idag var min lediga dag och det är fredag, snart lördag om man kollar på klockan.
Har haft sovmorgon och ätit frukost i lugn och ro. Tagit en låång skön dusch och fixat mig utan nån stress. Sen drog jag ner på stan och kika lite i affärer, köpte ingenting (duktigt av mig=) ) förrutom godis till kvällsmyset dårå.

Har regnat i stort sett hela dagen, var uppehåll för ett tag sen då passade jag och kille på att ta en promenad runt kvarteret=)
Annars har kvällen bestått av tv tittande och musat både paj med glass, godis och ostbågar. Ska man gotta så ska man göra de ordentligt och mycket för då klarar man sig tills nästa helg..eller INTE! önsketänkande iaf;-)
Nej men imorn så ska jag jobba, börjar redan 6.45 och på söndag börjar jag 7.00 så de är synd om mig!

Ska återgå till tv:n nu för de börjar nåt bra.

Hoppas du får en trevlig helg iaf=)

Kyyyyyss

Oväder idag igen

Jävlar vad det regnar ute! Åskar gör det oxå!
Fick vara kvar på jobbet en timme extra för att en som jobbar natt fastnade på tåget som hade stannat pga vädret. Dan´s tåg från stan var oxå försenat. Alltid ska det bli massa problem med dom där jäkla tågen så fort vädret är lite ostabilt.
Tur iaf att dom ordnade med taxi åt Mona så hon bara kom 40 min senare. Hade ingen lust att sitta kvar på jobbet halva natten när man ska va där igen 6.45 imorn bitti. Egentligen skulle jag jobbat kväll men jag bytte med Åsa så jag får 1,5 dag ledigt eftersom jag är ledig på fredag. Just nu känns det segt att veta att man ska tillbaka till jobbet om några timmar men skönt imorn när kl börjar närma sig halv två och jag får gå hem=)

Nu har jag nyss käkat kvällsmat.
Det fick bli hamburgare med bröd, enkelt men mättande.
Har också rensat en skål med jordgubbar, så nu ska vi mysa med en skål vaniljglass till.*mumma* :-P

Längtar tills imorn eftermiddag. Då vill jag göra nåt trevligt, kanske gå en sväng på stan eller äta ute nånstans om det är fint väder? Har inget planerat än så kom gärna med förslag=)

Sköt om er där ute!


 



Förkyld eller pollen?

jag har gått och blivit förkyld!
Nyser och snorar och det kliar i ögonen. De kan ju vara pollen också men jag tycker jag klarat mig bra hitills och inte kännt av nåt. Är det som värst nu eller?

Jaja, överlever gör jag iaf med lite snuva.
Kl 15 ska jag gå och jobba. Jobbar med Åsa och vi brukar va ett bra team så dagen flyter på rätt fort=)
Igår jobbade jag med Sanne som sommarjobbar här och det gick också skitbra. Vi hann tom softa vid datorn sista timman för vi hann göra allt vi skulle=)
Längtar till min lediga fredag!!!

Nu ska jag faktiskt unna mig en tallrik jordgubbar med glass. Mamma var här med 3 liter igår så det går knappast nån nöd på oss=))

Ha en bra dag!

Tisdag


Goda bigaråer. Lånade bilden från google eftersom ja inte hade nån egen.



Gomiddag på er. Mulet och regn idag igen. Hallå, vi vill ha tillbaka sol och värmen!
Sitter iaf här med en kopp kaffe och en skål med bigaråer. Fy sjutton vad det är gott!
Skulle kunna äta hur många som hellst=)

Mamma ringde och väckte mig idag, frågade om jag skulle med till ica maxi erikslund och handla. Först sa jag ja men när jag väl klivit upp för att snabbt göra i ordning mig så ändrade jag mig. Skönare att bara softa hemma några tmmar innan jobbet. Mamma skulle iaf handla åt mig så hon kommer väl förbi här snart med varorna. Tack mamma!

Vad händer i veckan för er som inte jobbar då?
Berätta åt kul!


PowerMeet och mest jobb

Märker att jag blir sämre och sämre på att uppdatera här. Det är till stor del pga att jag inte har någon fungerande kamera. Blir liksom inte lika kul att skriva utan bilder. Har tagit en del kort med mobilkameran men jag har bara inte fått arslet ur vagnen att fixa in dom i datorn. Dags snart kanske?

Helgen var ganska så händelserik. Har både jobbat och farit runt på Power Meet. Drack lite i fredags men utan någon jätte fylla eftersom jag skulle upp och jobba 6.45 dagen därpå. Självdiciplin heter det väl?

Nu är det ny vecka, en låång jobbvecka för min del *suck*.
Är bara ledig fredag och jobbar även helgen. Inte så kul med en tredje helg på raken men det är bara att köra på och tänka att det ger pengar vilket jag alltid behöver. Vad vill jag inte ha liksom? ;-)
Idag jobbade jag dag, dvs 7-16. Lång och seg dag med 3 duschar och två lgh-städ.
Resten av veckan jobbar jag bara kvällar, då börjar jag 15:30-21 och kvällarna är mycket lugnare och brukar gå fort så det är skönt iaf.

Idag efter jobbet så tog vi tag i städningen. Nåt som skulle blivit av för länge sen men när det varit så fint väder så har jag faktiskt prioriterat annat och städa kan man göra dagar som denna när det regnar. Städade halva lgh var så det gick rätt fort ändå. Som belöning tog vi tåget in till stan och gick till Spicy Hot och käkade. Både jag och Danne blev proppmätta och ändå hade vi lite mat kvar på tallrikarna. Men fan vad gott det är där!
Efter det gick vi mot ica skrapan  för att köpa med lite godis hem, utanför hittade vi ett stånd med jordgubbar och bigaråer som jag bara älskar! Såklart var vi tvungna att köpa med lite sånt också och det lilla stoppet gjorde att vi missade 19 bussen så vi fick vänta en timme tills nästa tåg gick. Fördröjde tiden med en promenad ner till lillåudden. Vilka lägenheter och vilken utsikt dom har! Konstaterade att det bara var rikingar som bodde där men vi blev inge avundsjuka alls, hellre har jag en stor kåk ute på landet än att bo i en dyr lägenhet intill city för samma pengar!
Men jag åker gärna dit och picknickar nedanför deras balkonger vid vattnet ;-)
Hem kom vi iaf med nästa tåg och sen dess har det bara blivit soffmys med massa gott.
Sådär såg en helt okej dag ut i mitt lilla eller stora liv. Inte alltid jag skriver så här mycket.

Nu ska jag tillbaka till soffan och kolla om det börjar någon bra film innan det är läggdags.
Skönt med sovmorgon imorn!


Ps. Bakade rabarberpaj med jordgubbar i igår som tog slut samma dag så det är väl ett gott tecken på att den blev lyckad. Speciellt med en kille som är svårflörtad när det gäller fikabröd och sånt men denna gick hem och jag håller med. Godaste jag gjort!  Kommer ett recept på den här någon dag snart.

Ha det bra!

Utflykt

Jobbade ju som sagt inatt och sov på förmiddagen idag, fast bara till 12 eftersom vi hade planerat att åka och bada. Måste passa på nu innan vädret vänder som dom sagt att de ska göra efter helgen.
Blev iaf väckt kl 12 av babe och kände mig utvilad för att ha sovit så några timmar.
Käkade bara frukost och packade väskan för att komma iväg så fort som möjligt. Åkte förbi ICA och handlade med en massa godsaker som baguett med kebabröra(nån ny baguettröra som var svingod!), bigaråer, chips, kakor, festis och lite godis. En riktig smarrig picknick-korg=))
Sen drog vi till ett skitmysigt ställe mot strömsholm hållet. Ett ställe vi hittade förra året när vi var ute och jagade badplats där det inte är så mycket folk, avskyr att bada på ett ställe med hundra andra som glor och där man knappt har en meter mellan filtarna. Nej tack!
Badade iaf två gånger från bryggan och shit vad skönt det var i vattnet! Riktigt behagligt och inte alls så kallt jag trodde det skulle vara.
Imorn drar vi dit igen om vädret är fint. Men då ska jag anstränga mig lite och göra en egen pastasallad att ta med. Blir lite dyrt och onyttigt att bara köpa med massa skräpmat som man inte blir mätt på.
Ska förbereda allt redan ikväll så man kommer iväg tidigt imorn!

Nu ska jag ta en svalkande dusch och sen smörja in mig flera gånger om för min hud skriker efter fukt! Fjällar värre än en orm och all färg jag fick i Turkiet har nästan försvunnit=(
Sen får vi se hur vi gör. Kanske cyklar ner mot Löga och sätter oss på en filt med en kall öl i handen och kollar på lite bilar=) Antingen idag eller imorn de har vi inte bestämt. Vädret är ju fint ikväll och ölen står på kylning iaf=))

Ha en skön sommarkväll!

RSS 2.0